„ȘCOALA HOMOSEXUALITĂȚII”, O NOUĂ „OFERTĂ EDUCAȚIONALĂ” PENTRU LICEENII ROMÂNI

Prin prezenţa masivă a elevilor din România la programele de iniţiere în homosexualitate prezentată sub titulatura respectării identității de gen, prin prezentarea nefirescului drept firesc şi a excepției controversate drept normalitate, Ministerul Educaţiei şi toate unităţile subordonate pot ajunge să încalce, în mod flagrant, Legea Educaţiei Naţionale care prevede la Art. 7, că „în unităţile, în instituţiile de învăţământ şi în toate spaţiile destinate educaţiei şi formării profesionale sunt interzise activităţile care încalcă normele de moralitate şi orice activităţi care pot pune în pericol sănătatea şi integritatea fizică sau psihică a copiilor şi a tinerilor, respectiv a personalului didactic, didactic auxiliar şi nedidactic.”

Cum altfel sa interpretam dorința Ministerului de a introduce materia „Dimensiunea de gen de-a lungul istoriei” sub dezideratul
„Familia şi alţi factori educaţionali sau de informare induc deseori prejudecăţi, stereotipii, inegalităţi şi discriminări de gen, iar acestea pot fi contracarate prin efortul organizat şi susţinut al şcolii.” ?
Sau ce altceva putem intelege din faptul ca, la cinematograful Elvire Popesco „o sală plină de liceeni urmărind, cu profesorii lor, un film centrat pe personaje gay… cu secvenţe de sex destul de explicite între doi bărbaţi” sunt duai de profesori impreuna cu activistii LGBT, astfel cum se arată intr-un articol de pe un site de profil (scena9).
Dezbaterea de după această proiecție a avut ca temă „educația sexuală”, fiind condusă și moderată de persoane necalificate pentru această temă, rezultând clar aspectul pur propagandistic al filmului și al dezbaterii, la care, de altfel, a luat parte un cunoscut activist LGBT.

Să înțelegem că rațiunea dezbaterii a fost una medicală, iar filmul a avut rolul de material didactic?
Atunci de ce a fost ales cazul unei relații homosexuale cu scene explicite de sex?
Organizatorii au cerut și obținut acordul expres al părinților?
Decizia profesorilor de a participa alături de elevi minori a avut aprobarea expresă a conducerii unităților de învățământ respective?
Școala românească este implicată in activismul LGBT?

Educată, încă de pe băncile şcolii, în spiritul toleranţei şi acceptării homosexualităţii, ca orientare sexuală „normală”, generaţia de mâine va răspândi, la rândul său, propaganda homosexuală, luptând împotriva asa – zisei discriminării prin interzicerea libertății de credință și de exprimare, prin violarea libertății de conștiința și prin încălcarea gravă a dreptului părinților de a-si creste copiii potrivit convingerilor lor care nu sunt altele decât cele firești și anume că băieții cresc bărbați, iar fetițele femei.

Cu o astfel de sustinere a autoritatilor publice, copiii noştri vor învăța la școală cât este de dezirabil sa fii homosexual. Afirmaţia că un copil are nevoie de o mamă şi de un tată va fi considerată incitare la ură. Acceptarea stilului de viata homosexual va deveni datoria unui cetăţean model.
Astăzi, se pledează tot mai des pentru scoaterea orelor de religie din şcoala românească, probabil urmarindu-se stigmatizarea modului creștin de viețuire .

Dacă educaţia homosexuală este tolerată şi încurajată, dar orele de religie deranjează, înseamnă că peste un interval de timp, relativ scurt, vom culege roadele indiferentei noastre față de ceea se întâmplă acum!

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: