Copii traumatizați în Australia în urma promovării homosexualității în școli

Părinții din Australia sunt alarmați pentru că programul școlii, considerat a fi împotriva intimidării, promovează homosexualitatea. O mamă a spus că programul l-a traumatizat pe fiul ei și i-a cauzat daune emoționale. Lucille Talusan ne prezintă știrea din Melbourne, Australia.
William, un nume fictiv, descrie materialul video pe care a fost nevoit să îl urmărească din cadrul programului „Școli Sigure”. El este elev în clasa a 7a. Acesta a spus: „În timpul lecției de educație sexuală au spus că e în regulă dacă te căsătorești cu cineva de același sex, un băiat să se căsătorească cu un băiat și o fată cu o altă fată. Apoi, am urmărit un material video indecent în care un bărbat a sărutat un alt bărbat. Avea multe scene de nuditate. M-a deranjat. Ar trebui să fie oprit, fiindcă este dureros și nu este corect.”

Marzena este mama lui William. Ea a spus: „Le-au arătat cum să folosească niște dispozitive pe care eu, ca adult, nici măcar nu le văzusem. Le-au spus că e bine să răspundă nevoilor sexuale ale corpului lor, fapt ce este dezgustător. Nu există moralitate, nici conștiință. La un moment dat am fost nevoită să îl duc de două ori la spital. Avea palpitații și respira cu dificultate.”
Părinții copilului sunt de părere că programul „Școli Sigure” face parte din planul de a proteja homosexualii de discriminare și de a-i îndoctrina pe elevi să susțină homosexualitatea și să o experimenteze.

Analistul Bill Muehlenberg este de părere că programul „Școlii Sigure” face parte din planul căsătoriei între oamenii de același sex care a câștigat într-un soondaj la nivel național efectuat prin poștă. El a spus: „Odată ce se aprobă căsătoria homosexualilor, problemele nu vor înceta. Trebuie să spunem elevilor că acesta este acum un comportamnet acceptabil.”

Însă Muehlenberg se teme că nu este vorba doar de lupta împotriva homofobiei, ci de introducerea marxismului în societatea australiană. Fondatoarea programului „Școli Sigure”, Roz Ward, a recuoscut că este marxistă: „Unul dintre citatele ei preferate este: „Dacă vă lăsați copiii pe seama mea, eu îi învăț nu numai cum să accepte homosexualitatea, ci și cum să devină buni comuniști.” Pe furiș, introduce planul ei radical. Nu e vorba doar de sexualitate, ci și de idei marxiste care nu au promovat niciodată familia, credința și libertatea. ”

În timp ce în majoritatea școlilor din Melbourne există programul „Școli Sigure”, care îi învață de mici pe copii despre sex și pornografie, există școli creștine ca aceasta care se dedică trasmiterii unor valori creștine solide.

Părinții lui William l-au transferat la o școală catolică unde nu se aplică programul „Școlii Sigure” însă încă se mai luptă să își ajute fiul să depășească trauma cauzată de acest program.
Stire difuzata in emisiunea Mapamond creștin 709 – 18 februarie 2018. Ultimele știri creștine – http://alfaomega.tv/stiri

Reclame

3 comentarii (+add yours?)

 1. Serban
  feb. 18, 2018 @ 04:49:49

  Daca aceste legi vor fi abrogate in țara mea voi fi nevoit sa ma retrag cu copiii intr-o alta țară unde nu există aceste legi păgâne sau in sfintele mănăstiri de ce nu chiar si in pustietate totul pentru a lupta impotriva necurației,copii mei se spovedesc se Împărtășesc cu Sfintele Taine Dumnezeiești și nu vreau ca legile marxiste sa-mi duca copilași in iad. Poate Da Dumnezeu si nu se va intampla asa ceva in Sfanta Țară Românească

  • rodi
   feb. 19, 2018 @ 13:50:08

   Sa dea Dumnezeu sa nu vina si peste Romania aceasta ciuma. Trebuie sa ne rugam pentru copiii nostri, ca Dumnezeu sa ne protejeze tara.

  • Ioan
   feb. 19, 2018 @ 14:05:44

   Care „SFANTA tara romaneasca”??? Stii cata idolatrie si cat paganism este in traditiile si ritualurile poporului nostru? Nu ai cum sa stii daca nu citesti Adevarul- BIBLIA. … Oare de ce nu incurajeaza preotii pe enoriasi sa citeasca Biblia?🤔🤔

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: