Nu putem lăsa garda jos. Se duce un război pentru sufletul națiunii noastre!

Mulți creștini sunt de părere că fundația Americii se dărâmă… E nevoie de o transformare spirituală

Fiți credincioși acolo unde v-a pus Dumnezeu, indiferent dacă influențați 5 oameni sau 500.000. 

America e de o importanță cheie pentru a ține ușa deschisă spre un experiment care vizează autoguvernarea, autocontrolul, independența și libertatea religioasă.”
„Să nu credeți că această ușă nu poate fi închisă. Este o bătălie serioasă. Nu putem lăsa garda jos. Se duce un război pentru sufletul națiunii noastre.”

Mulți creștini sunt de părere că fundația Americii se dărâmă, însă alții spun că o mișcare de trezire ar putea salva țara. Paul Strand ne va vorbi din Orlando, Florida despre un grup de lideri creștini care cred că e nevoie de mai mult decât de o trezire la nivel național. Ei spun că este nevoie de o revoluție protestantă care să schimbe lumea.

Ni se spune să ducem oamenii la Hristos. Biblia ne mai spune să facem ucenici în rândul națiunilor. Cum facem asta? E nevoie de mai mult decât o mișcare de trezire. E nevoie de o reformă. În Psalmul 2, Dumnezeu Tatăl spune lui Isus: „… şi-Ţi voi da neamurile de moştenire…”
„Oamenii sunt foarte importanți. Mântuirea și evanghelizarea sunt importante” a spus pastorul Mario Bramnick a spus că evanghelizarea individuală nu va evangheliza o întreagă națiune și mișcările de trezire nu durează suficient de mult. O reformă însă, ar putea schimba o țară întreagă.

„Trebuie să gândim la scară mare, să nu ne limităm doar la persoana din fața noastră. E important ca Biserica să încline spre o reformă care este un proces pe termen lung. Mișcarea de trezire e un proces pe termen scurt.” a spus pastorul Jeremiah Johnson din Florida. El a împărtășit acest mesaj la o conferință din Orlando organizată de Lance Wallnau. Wallnau susține că dacă milioane de oameni ar putea influența punctele cheie ale societății care influențează cultura, ei ar putea apoi să o reformeze.
„Susțin o lucrare amplă a lui Dumnezeu. Nu ajunge să ne gândim doar la secerișul de suflete, ci și la secerișul în rândul națiunilor. Ei se emoționează când vorbesc despre mișcare de trezire din Țara Galilor. În prezent, în Țara Galilor, 2% din populație merge la biserică, iar 98% este laică.” A spus Lance Walnau. El susține că dacă noi nu ocupăm teritorul pe care ni-l dă Dumnezeu, va fi mai greu când îl vom pierde. El spune că liderilor creștini le place să vorbească despre minunata mișcare de trezire din Țara Galilor.

Conform lui Walnau și Johnson, creștinii trebuie să meargă și să schimbe lumea cât mai pot, așa cum s-a făcut în cartiere.
„Ei sunt înglobați în biserică, însă nu îi trimitem să evanghelizeze în domeniile lor de influență. Ne întâlnim să ne rugăm. Apoi ne gândim că ne-am făcut datoria. Nu este așa. Acesta e doar începutul. Am înțeles că ne putem pierde națiunea la ultimele alegeri. Apoi, am început să strigăm la Dumnezeu, să ne pocăim, să postim, și să ne mobilizăm.”
Wallnau și Bramnick spun că alegerile din 2016 pot reprezenta punctul de plecare.
Din 25 de milionane de creștini conservatori, 92% au decis să îl aleagă pe Donald Trump și nu pe Hillary.

Bramnick face consiliere și se roagă în mod regulat la Washington și la Casa Albă. Acolo își amintește ce a spus de la început președintele Trump liderilor evanghelici.
Bramnick consideră că au avut loc miracole la casa albă. A ajuns să se roage cu alți lideri creștini de pe stradă.
„Cineva i-a spus ceva lui Ramiro Pena. I-a spus: „Pastore Pena, uitați-vă la Casa Albă. Imaginați-vă că sunteți în Biroul Oval unde decretați și declarați caliatea de tată a lui Dumnezeu peste Trump.” a spus Bramnick.

Câteva minute mai târziu, Bramnick a fost invitat la Casa Albă.
„Am fost chemați în Biroul Oval. Pastorul Ramiro Pena a decretat și a proclamat numele lui Dumnezeu peste președinte. Acum o oră și jumătate am ajuns să vorbim cu președintele.”
Wallnau spune că această favoare poate duce la o reformă mondială: „Vom avea parte de o mișcare globală, nu doar americană. America e de o importanță cheie pentru a ține ușa deschisă spre un experiment care vizează autoguvernarea, autocontrolul, independența și libertatea religioasă.”
„Să nu credeți că această ușă nu poate fi închisă. Este o bătălie serioasă. Nu putem lăsa garda jos. Se duce un război pentru sufletul națiunii noastre.”

Johnson spune că pentru a ieși victorioși, fiecare credincios trebuie să ia atitudine.
Fiți credincioși acolo unde v-a pus Dumnezeu, indiferent dacă influențați 5 oameni sau 500.000. Domnul mi-a spus că dacă voi fi credincios în lucrurile mărunte, El îmi va da acces la lucrurile mari.
„Am văzut deja modul în care a lucrat Dumnezeu. Trebuie să rămânem pe poziții.”
Stire difuzata in emisiunea Mapamond creștin 709 – 18 februarie 2018. Ultimele știri creștine – http://alfaomega.tv/stiri

Anunțuri

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: