Președintele Guatemalei a fost premiat pentru alegerea sa de a muta ambasada țării la Ierusalim

Liderii din Guatemala au spus că decizia lor a fost inspirată de dragostea lor pentru Dumnezeu

The Israel Allies Foundation l-a premiat pe președintele Guatemalei, Jimmy Morales pentru decizia istorică de a muta ambasada țării la Ierusalim. Guatemala este a doua țară, după SUA, care a recunoscut Ierusalimul drept capitala Israeluiui. Fundația l-a premiat și l-a binecuvântat pe Morales, însă președintele a spus că el doar și-a făcut datoria.

„Vă spun sincer că nu consider că am meritat vreun premiu. Încerc să fac ceea ce trebuie și Îl las pe Dumnezeu, pe poporul meu și istoria să mă judece.” a spus Jimmy Morales.

Liderii din Guatemala au mai spus că decizia lor a fost inspirată de dragostea lor pentru Dumnezeu. În continuare, aflați de ce i-a spus Dumnezeu acestui chinez să călătorească prin țară.
Stire difuzata in emisiunea Mapamond creștin 709 – 18 februarie 2018. Ultimele știri creștine – http://alfaomega.tv/stiri

 

3 comentarii (+add yours?)

  1. dininimapentrutine
    feb. 16, 2018 @ 00:29:37

    Domnul își împlinește sub ochii noștri PROMISIUNEA

  2. mike
    feb. 17, 2018 @ 21:39:52

    Propun ca acest presedinte sa-l inlocuiaca pe iohanis – E curajos si plin de credinta nu ca papusoiul nostru – dus de nas de catre neispraviti– domnule iohanis va venii alegerile – de la mine ,un hotarit -NU- PRESEDINTE CU SPINAREA DE IOBAG – –fara stima de la un fanatic religios – God bless you President of Guatemala– I lowe you!!– mike

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: