Familia este inca sub asediu. De aceea dragi crestini sunteti chemati din nou si anul acesta la lupta in post si rugaciune care incepe intr-un nou lant de 40 de zile pe data de  19 februarie – 07 aprilie

Familia este inca sub asediu, lupta impotriva ei nu a incetat, de aceea dragi crestini sunteti chemati din nou si anul acesta la lupta in post si rugaciune care incepe intr-un nou lant de 40 de zile pe data de  19 februarie – 07 aprilie.

Pretuiti darurile ceresti – copiii ce vi i-a dat Dumnezeu, fie-va mila de ei si lasati-le mostenire un viitor mai curat intrucat atarna de voi dragi parinti crestini!

In poza sus aveti tabelul alfabetic dupa care va puteti inscrie in functie de initiala numelui dvs de familie. Speram sa fie acoperita fiecare zi cu post si rugaciune in aceste 40 de zile. Vrem mari si minunate victorii, dar acelea fara batalii grele si seriozitate, nu vor veni!
Haideti ostasi crestini, haideti la oaste, ca cine vreti sa lupte pentru copiii nostri in locul nostru?

Mijlocirea continua pentru victimele „Protectiei” Copilului:

3 comentarii (+add yours?)

 1. Eliza
  feb. 18, 2018 @ 08:55:39

  Cred ca ati vrut sa spuneti 27 februarie, nu 19. Cel putin asa reiese din tabel.
  Domnul sa pregateasca inimi care sa rezoneze cu initiativa dumneavoastra! Asa cum ne-am unit in cazul familiei Bodnariu, sa o facem si in acest lant de post si rugaciune pentru toate celelalte familii!

  • rodi
   feb. 19, 2018 @ 13:46:50

   Da, dupa tabel incepe pe 27 februarie, noi pe grup avem un alt tabel in care fiecare ne-am ales o zi in care sa postim si sa ne rugam pentru aceste familii si pentru noi, deja a inceput aceasta mijlocire deja din saptamana aceasta.

 2. Trackback: Alfa Omega TV – CHEMARE la POST și RUGĂCIUNE în care să recunoaștem că starea de păcat a națiunii noastre a adus România la starea ei de astăzi | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: