SUA – Autoritățile din Ohio au forțat părinții să renunțe la custodia legală a fiicei lor, după ce s-au opus deciziei fetei de a deveni „bărbat”.

Iata ca răpirile de copii, de state care cred [pretind]  ‘că știu mai bine decât parinții’ de ce au nevoie copiii,  au început șîn SUA!

SUA – Autoritățile din Ohio au forțat părinții [creștini] să renunțe la custodia legală a fiicei lor, după ce s-au opus deciziei fetei de a deveni „bărbat”.

Doctorul Brinkman a motivat că depresia afectivă, anxietatea și disforia afirmată de fată arată că ea nu este în măsură să ia decizii care ar avea ca rezultat schimbări fiziologice permanente. „Nu pare că acest copil este chiar  capabil să facă o astfel de decizie de a-și schimba viața în acest moment.”

(Washington, DC) – Autoritățile guvernamentale din Ohio au forțat părinții să renunțe la custodia legală a fiicei lor, după ce mama și tatăl au declarat că s-au opus deciziei fetei de a se identifica ca un „băiat” și de a deveni „bărbat”, potrivit Lifesite News.

Serviciile de muncă și de familie din Hamilton County a luat custodia legală a fetei adolescente, în vârstă de 17 ani, care, conform dosarului, suferă de disfuncție de gen. Adolescenta trăiește în prezent cu bunicii ei materni. Numele fetei și numele părinților ei sunt sub sigiliu.

Minora a fost diagnosticată cu depresie, anxietate și  disfuncție de gen după ce a fost spitalizată în 2016. Medicii au decis că pentru că dorește să se identifice ca bărbat, ea ar trebui să primească testosteron și medicamente de „schimbare” a sexului.

Dar părinții fetei s-au opus, argumentând că nu credeau că un astfel de „tratament” era în interesul fiicei lor.

Un judecător din tribunalul pentru minori va determina dacă drepturile părintești ale minorului ar trebui eliminate în totalitate.

Sunt în joc drepturile părintești și cine va lua decizii medicale ca tutore legal pentru tânără. O decizie este așteptată până vineri.

Medicii pro-transgender au presat instanța în încheierea argumentelor, spunând că o hotărâre trebuie să vină repede, susținând că fată are nevoie de hormoni de sex opus sau altfel ea se poate ucide. Martorii medicali au declarat că respingerea de către părinți a deciziei fiicei lor de a se identifica ca bărbat a făcut-o să se sinucidă …

Să ne umim în rugăciune – Familia este inca sub asediu. De aceea dragi crestini sunteti chemati din nou si anul acesta la lupta in post si rugaciune care incepe intr-un nou lant de 40 de zile pe data de  19 februarie – 07 aprilie

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: