Un oraș din Ungaria intrat în competiție pentru „Capitala Europeană a Culturii – 2023” a fost descalificat de juriu pe motivul că era prea… creștin

Juriul concursului „Capitala Europeană a Culturii – 2023” a anunțat că unul dintre orașele participante din Ungaria nu poate deține acest titlu. Unul dintre experții Uniunii Europene a afirmat de filmul de prezentare a orașului: „Acesta este un film de propagandă pentru Europa creștină și albă; toată lumea este fericită și dansează pe străzi!”.

Primarul orașului, András Cser-Palkovics, a făcut publice și criticile aduse de comisia cinematografică la adresa filmului: „Din film au fost excluși oamenii săraci și migranții, în timp ce în imagini au apărut prea multe cruci, biserici și, un lucru și mai rău, atitudinea orașului, care consideră asta drept o valoare”.

Sursa: Voice of Europe via STIRI PENTRU VIATA

4 comentarii (+add yours?)

 1. nanaarpy78
  feb. 20, 2018 @ 23:42:38

  Le am scris pe pagina lor de facebook si printre mustrare le am scris ca nu vor putea sa ne ia crestinismul orice masuri ar lua si ca sufletul niciodata nu vor putea sa il ucida indiferent ce ar face!

 2. Trackback: Un oraș din Ungaria intrat în competiție pentru „Capitala Europeană a Culturii – 2023” a fost descalificat de juriu pe motivul că era prea… creștin | Ciprian Barsan
 3. nanaarpy78
  mart. 02, 2018 @ 13:25:23

  Am scris in casuta lor postala adica pe chat https://www.facebook.com/EUEBruxelles/

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: