Facebook i-a închis contul mamei Cameliei Smicală, după postările din sala de judecată

Noi probleme pentru familia Cameliei Smicală. Mama medicului căruia i-au fost luați abuziv copiii de către serviciul de asistență socială din Finlanda i-a fost blocat contul de Facebook din cauza unor postări legate de acest caz.
„Mamei mele i-a fost închis definitiv contul de Facebook din cauza postarilor. Am recitit postările mamei și nu am găsit nimic „agitator” sau care ar încalca politica Facebook. Din contră, toate postările ei au fost împăciuitore.Sincurul lucru care, desigur, a deranjat, au fost declarațiile despre abuzurile la care am fost supuși de către fostul meu soț. Declarații făcute și de către tatăl meu la tribunal, în 2010.Aceste declarații, plus dovezile zdrobitoare nu au fost luate în calcul de către instanță iar poliția finlandeză s-a făcut „că plouă”. Nu văd alt motiv pentru care i-a fost închis mamei contul de Facebook, decât acela ca a făcut publice declarațiile făcute în instanță. Și aceste declarații au deranjat. Fostul meu soț (sau cineva care se da drept el) și-a deschis recent un cont de Facebook, fără poză de profil și fără nimic de afișat pe cont. Și stau din nou și mă întreb (aceeași întrebare și-o pune și șeful brigăzii anticorupție din Finlanda) :cine e de fapt fostul meu soț și ce rol joaca în mafia finlandeză?Sau, și mai rău, având în vedere că, Parlamentul European „închide ochii” la încălcarea gravă și continua a drepturilor omului.
Ps. Ma aștept să-mi închidă și mie contul pentru postare”, a scris Camelia Smicală pe Facebook.
SURSA – ACTIVE NEWS
DRAGI CITITORI AI BLOGULUI AGNUS DEI:
nota ed.

Cu aproximativ 2-3 saptamani in urma am devenit prieteni de Facebook cu doamna L. Smicala, mama Cameliei si ieri a aparut dintr-o data cererea de prietenie din partea doamnei L. Smicala. Ce intelegem prin asta e ca FB nu numai ca i-a inchis contul, dar i-a si anulat toate prieteniile care si le-a facut, ca in cazul daca se va intoarce, vor lipsi toti acesti prieteni care si i-a facut. Deci, efectiv ii sterge audienta.
Stim ca Suedia si Norvegia exercita mare putere peste FB si nu intelegem cum e posibila sa ceva. Dar intr-un caz diferit din Norvegia, un fiu de 12 ani care a fost rapit de Protectia Copilului, parintii au postat filmul rapirii pe Facebook unde a fost vizualizat de 750.000 de persoane. Grupul nostru de romani am mediatizat cazul si a ajuns si in ziarele Romaniei si presa americana chiar. Rezultatul? Filmuletul a fost sters, copilul a fost dat inapoi parintilor in schimbul pasapoartelor. Se exericta o mare presiune asupra tuturor celor pe mediatizeaza aceste nedreptati. Deci, lectia noastra este sa mediatizam si mai mult si oridecateori avem ocazia. Dati share la aceste filmulete, la aceste postari, ca poate rusinand aceste tari diabolice care discrimineaza impotriva cetatenilor straini pana la urma vom obtine rezultate.

3 comentarii (+add yours?)

  1. dininimapentrutine
    feb. 22, 2018 @ 01:21:47

    O politica murdara duc cei de la Facebook

  2. octavpelin
    feb. 23, 2018 @ 03:10:09

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: