VIDEO Google Home NU știe cine este Iisus, dar îi recunoaște pe Allah, Buddha și Satana

Este cea mai cunscută figură din istoria omenirii, dar nu și pentru Google Home, care nu știe să răspundă cine a fost Iisus Hristos.
Utilizatorii de Internet au postat videoclipuri ale produselor Google care refuză să răspundă la o simplă întrebare: Cine este Iisus Hristos?
Revoltați, aceștia au acuzat Google Home de filtrarea deliberată a rezultatelor pentru a se potrivi propriei agende. Ei spun că, în ciuda faptului că nu oferă nicio informație despre Iisus, Google Home dă răspunsuri detaliate atunci când e întrebat despre Allah, Buddha, Muhammad și Satana, scrie Daily Mail.
Când a fost întrebat  „Cine este Iisus Hristos”? răspunsul general de la Google Home  a fost „Nu sunt sigur cum pot să vă ajut în acest sens”.
Un alt dispozitiv inteligent, Alexa de la Amazon, a afirmat, de asemenea, că Iisus este „un personaj fictiv”, când a fost întrebat de un utilizator.
„Este destul de înfricoșător, este ca și cum Google i-a eliminat pe Iisus și pe Dumnezeu din această lume inteligentă virtuală”, a spus producătorul David Sams pentru Fox News.
Afla mai mult – Active News 

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: