Sprijin Pentru Lantul de Post si Rugaciune, cu Scopul Reintregirii Familiilor Afectate, a Fost Confirmat de Î.P.S. Serafim Joantă, mitropolitul Europei Centrale si de Nord, si de presedintele Aliantei Evanghelice din Romania, VIOREL IUGA

Sprijin Pentru Lantul de Post si Rugaciune, cu Scopul Reintregirii Familiilor Afectate, a Fost Confirmat de  Î.P.S. Serafim Joantă, mitropolitul Europei Centrale și de Nord, și de la președintele Aliantei Evanghelice din Romania, Viorel Iuga.

Sprijin Pentru Lantul de Post si Rugaciune cu Scopul Reintregirii Familiilor Afectate a Fost Confirmat de Î.P.S. Serafim Joantă, mitropolitul Europei Centrale și de Nord, și de la președintele Aliantei Evanghelice din Romania, Viorel Iuga.

Dragi ostași ai rugăciunii cu post si cu credință, cerând sprijin în rugăciune si post pentru familiile afectate de falsa protecție a copilului, la cât mai mulți, inclusiv preoți și pastori , am primit astăzi confirmare de sprijin și de la Î.P.S. Serafim Joantă, mitropolitul Europei Centrale și de Nord, și de la președintele A.E.R. Viorel Iuga, părinți spirituali care au fost totdeauna în tema și in rugaciune pentru aceste victime și pentru Familie in general.

Astfel ca azi am primit și această deosebit de frumoasa pastorală de la Î.P.S. pe care vă îndemn cu cordialitate să o citiți. Chiar merită, avem multe de învățat și de luat în seamă de aici:

http://www.mitropolia-ro.de/index.php/publicatii/pastoral-scrisori-sinodale/1255-pastorala-postul-mare-2018

Familia este inca sub asediu. De aceea dragi crestini sunteti chemati din nou si anul acesta la lupta in post si rugaciune care incepe intr-un nou lant de 40 de zile pe data de  19 februarie – 07 aprilie

Familia este inca sub asediu, lupta impotriva ei nu a incetat, de aceea dragi crestini sunteti chemati din nou si anul acesta la lupta in post si rugaciune care incepe intr-un nou lant de 40 de zile pe data de  19 februarie – 07 aprilie.

Pretuiti darurile ceresti – copiii ce vi i-a dat Dumnezeu, fie-va mila de ei si lasati-le mostenire un viitor mai curat intrucat atarna de voi dragi parinti crestini!

In poza sus aveti tabelul alfabetic dupa care va puteti inscrie in functie de initiala numelui dvs de familie. Speram sa fie acoperita fiecare zi cu post si rugaciune in aceste 40 de zile. Vrem mari si minunate victorii, dar acelea fara batalii grele si seriozitate, nu vor veni!
Haideti ostasi crestini, haideti la oaste, ca cine vreti sa lupte pentru copiii nostri in locul nostru?

Frati și surori,

Nu vă temeti să participati, este un lant, nu va cere nimeni să postiti fiecare câte 40 de zile! Oameni buni, nu putem să mai dormim spiritual, monstrul creste, si dacă pe copiii voștri nu-i va inghiti această ”protectie”, ei vor face totuși parte dintr-o generație secularizată care cu siguranta vă va inghiti nepotii. Acum este momentul să ne asumăm răspunderea pentru urmașii noștri! E greu să vă luați o zi sau două,sau cât credeți că puteți, in perioada celor 40? Să vedeți ce greu va fi când veți trece prin experiența părinților pentru care ne rugăm!! NU E DE JOACĂ! Monstrul crește, încet și sigur, și fără zgomot! El tace și face, dar noi crestinii de ce nu facem nimic?
Oricând se poate întâmpla ca acest monstru să vă răpească ce aveți mai scump pe lume. Și dacă nu pe copiii voștri, atunci pe nepoții voștri!
RĂSCUMPĂRATI VREMEA, CĂCI ZILELE SUNT RELE.”
(Efes.5: 6)

Mijlocirea continua pentru victimele „Protectiei” Copilului:

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: