BREAKING NEWS! Trump va muta AMBASADA AMERICANĂ la IERUSALIM în luna Mai pentru a coincide cu cea de-a 70-a aniversare a ISRAELULUI!

Noua Ambasadă a SUA în Ierusalim se va deschide mult mai devreme decât au prezis unii.
Administrația Trump lucrează pentru a face această mutare până în mai 2018, in timp cu sărbătorirea celei de-a 70-a aniversări a Israelului, potrivit Christian Broadcasting Network.

Vorbind astăzi la Conferința de Acțiune Politică Conservatoare (CPAC), președintele Trump a spus: „Am recunoscut oficial Ierusalimul ca capitala Israelului”.
Fiecare președinte a candidat  cu acest slogan „Vom muta ambasada”, ca apoi sa nu mai facă nimic „, a continuat el.” Este un lucru bun ”

Departamentul de Stat a anunțat vineri Congresul că ambasada Ierusalimului va fi deschisă în luna mai. Se va deschide într-o locație temporară, în timp ce guvernul american va lucra la o facilitate pe termen lung.

Congresul a fost informat despre această mișcare după ce Secretarul de Stat Rex Tillerson a semnat un plan de securitate pentru noua ambasadă.

Tăierea panglicii este planificată pentru mijlocul lunii mai pentru a marca restabilirea Israelului ca țară în urmă cu 70 de ani la 14 mai 1948.

Inițial, noua ambasadă a SUA va consta doar din câteva birouri din interiorul unei instituții consulare existente, în cartierul Arnona din Ierusalim. Această facilitate va fi extinsă într-o oarecare măsură din starea sa actuală.

Proiectul de a construi o ambasadă completă în Ierusalim va dura mai mulți ani și ar putea costa 500 de milioane de dolari.

Președintele Trump a anunțat în decembrie că va muta ambasada SUA din Israel, de la Tel Aviv la Ierusalim, recunoscând că Ierusalimul este adevărata capitală a Israelului.
El s-a tinut de promisiunea sa, în ciuda unei reacții de impotrivire din partea autorității palestiniene și a susținătorilor acesteia.
„Am promis să mă uit la provocările lumii cu ochi proaspeți”, a spus Trump anul trecut.
„Nu putem rezolva problemele noastre făcând aceleași ipoteze eșuate și repetând aceleași strategii falimentare din trecut”, a explicat el.

President Trump Delivers Remarks at the Conservative Political Action Conference

3 comentarii (+add yours?)

  1. octavpelin
    feb. 24, 2018 @ 02:33:48

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

  2. cim
    feb. 24, 2018 @ 04:48:50

    Ma bucur sa aud ca Ierusalimul va fi din nou capitala Israelului si ca cineva isi asuma riscul ca sa recunoasca public ca Israelul are o capitala , Ierusalimul ,Orasul Pacii pe care Insusi Domnul Dumnezeu ,Dumnezeul lui Avraam ,Isac si Iacov la ales dintre toate orasele lumii ! Din Ierusalaim ,Orasul Pacii va fi data Pacea pe pamant cand Domnul Isus va reveni cu sfintii sai ,dupa cum a PROMIS !

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: