BUCURIE DE O CLIPA – Camelia Smicala si-a vazut copiii de ziua ei

Psalmi 71:4-5 Izbăveşte-mă, Dumnezeule, din mâna celui rău, din mâna omului nelegiuit şi asupritor! Căci Tu eşti nădejdea mea, Doamne, Dumnezeule!

Din fericire, Camelia Smicala si-a vazut copii de ziua ei (de fapt, cu o zi inainte de ziua ei), dar din nefericire,Lastensuojelu (protectia copilului) i-a programat sa o intalneasca separat, nu inpreuna, dupa cum explica Camelia mai jos. Si sora lor mai mare, Andreea, nu a avut voie sa fie cu ei. Nu exista niciun respect fata de familie in Finlanda. Dorim ca Dumnezeu sa-i ocroteasca pe Camelia, Mihai si Maria si Dumnezeu sa le dea putere si sa le dea ajutor sa scape de acest tratament inuman so de aceasta despartire crunta si nemeritata.

Camelia SmicalaAzi am sărbătorit ziua mea(anticipat) cu Mihai și Maria. Separat.

Din fericire, când au venit să-l ia pe Mihai au adus-o pe Maria, așa că ne-am putut bucura de 5 minute împreună. Andreea are întâlnire separată.

Copiii mi-au adus cadouriMihai era răcit cobza. Maria, cu hainele murdare, ca de obicei. Amândoi copiii au spus ca vor acasă și ca suferă acolo unde sunt.

De la Starea Natiei via Solidaritate pentru Dr. Camelia Smicala si copiii ei

În urmă cu un an, după avertizarea că urmează imagini cu puternic impact emoţional, o televiziune din România difuza din nou filmul oribil al răpirii Mariei şi lui Mihai Jalaskoski din casa şi de lângă mama lor. Acţiunea s-a bucurat de binecuvântarea serviciului de protecţie Lastensuojelu, şi nu poate fi uitată câtă vreme mai avem un strop de umanitate în noi.

Finland, free Maria and Mihail!

Un comentariu (+add yours?)

  1. octavpelin
    feb. 24, 2018 @ 02:32:49

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: