Răspuns lui Cornel Pavel Dărvășan, despre motivul pentru care Billy Graham ESTE în cer

Foto captura

Andrei Croitoru: Cornel Dărvășan, un predicator adventist, afirmă că Billy Graham nu este în cer. De fapt, el s-a folosit de oportunitatea morții acestui evanghelist pentru a promova doctrina adventistă a somnului sufletului după moarte. În acest episod analizez argumentele aduse de el în sprijinul acestei învățături.

Apologia Ep.028 – Cornel Dărvășan, despre motivul pentru care Billy Graham ESTE în cer

2 comentarii (+add yours?)

 1. george1capra
  feb. 24, 2018 @ 21:32:14

  Pai la ce te poti astepta dela blegomanii astia care au o religie creata de o femeie alcoolica si incarcerata pentru plagierat, Apostolul Pavel ne scrie in Noul Testament ca femeia nu are dreptul sa fie liderul unei biserici, si chiar o mincinoasa ca si HELLEN G. White ete profeta simbatarilor care au si ei aceasi invatatura [ cum ne spune Noul Testament ] Invatatura Dracilor ca si Mormonii si ca Martorii lui Ehova, cum zice romanul ” Tot un Drac ” feritiva de ei ,cum scrie la IACOV , macar ca isi spun frati , sa nu aveti nimic dea face cu ei, sa uriti pina si camasa de pe ei. Ei incearca sa va atraga tineretul cu toate minciunile dar voi sa va educati copii bine si sa demascati inselaciunile lor.

 2. traian
  feb. 25, 2018 @ 03:56:48

  limbajul dvs nu este în concordanță cu limbajul Domului HRISTOS, limbaj pe care îl găsim în Sfânta Scriptură. Dumnezeu să va binecuvinteze cu viață veșnică care se obține , aici pe pământ, numai prin moartea și învierea Domnului Iisus.
  ași dori un comentariu după ce-l primiți pe Domnul Hristos în viața dvs. ca MÂNTUITOR personal, atunci să vedeți binecuvântări si bucurie deplină!
  cu dragostea Domnului Iisus , vă iubesc . doresc să ne cunoaștem în CER.
  Traian 81 ani

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: