INTOARCEREA POPORULUI EVREU IN ISRAEL – Este vorba despre un EXOD MONDIAL!

evrei intorc Israel

Ieremia 16:16 – 16 Iată, trimit o mulţime de pescari, zice Domnul, şi-i vor pescui, şi, după aceea, voi trimite o mulţime de vânători şi-i vor vâna pe toţi munţii şi pe toate dealurile şi în crăpăturile stâncilor.

Amos 9:14-15 – 14 Voi aduce înapoi pe prinşii de război ai poporului Meu Israel; ei vor zidi iarăşi cetăţile pustiite şi le vor locui, vor sădi vii şi le vor bea vinul, vor face grădini şi le vor mânca roadele. 15 Îi voi sădi în ţara lor şi nu vor mai fi smulşi din ţara pe care le-am dat-o, zice Domnul, Dumnezeul tău!’ ”

Privind la hartă, nu putem pretinde, dar vedem că estul Europei este ca o pâlnie ce duce în jos la Marea Mediterana, lângă Grecia. În mod logic, aceasta pare a fi calea principală de întoarcere a evreilor. Pană acum aceste țări au fost închise. Daca vor veni, urmând această direcție, vor folosi navele, avioanele, iar mulți dintre ei vor sta în Cipru mai multă vreme. Fiind vorba de un exod mondial, vor fi multi oameni care se vor deplasa în acelasi timp. Însă nu pot intra toți deodată în Israel. De aceea suntem presați de timp. Acum doi ani nici nu vorbeam de acest lucru. Domnul le va vorbi oamenilor să se pregătească. Noi nu îi vom împinge de la spate, ci Domnul îi va chema, iar ei se vor pregăti. Poate că Dumnezeu le va vorbi unor oameni din România…

Franța – în Franța încă locuiesc 600.000 de evrei. Se crede că aproximativ 40% dintre evreii francezi, adică vreo 240.000 de indivizi, se gandesc să facă aliyah.

Subiecte discutate: care este viziunea lucrării „Ebenezer Operation Exodus”? De ce Dumnezeu deschide ușile poporului evreu să se întoarcă în Israel și ce semnificație are acest lucru pentru noi? Rolul și impactul lucrării„Ebenezer Operation Exodus” în țările din Europa.

Cipru este considerat un loc de refugiu pentru evrei – Istoria și poziționarea geografică a Ciprului.

De ce este acesta timpul și anul potrivit pentru întoarcerea evreilor în Israel? De ce Dumnezeu urgentează acest aspect?

Media joacă un rol important în a arăta planul lui Dumnezeu cu Israelul Urmăriți emisiunile „REALITĂȚI ȘI PERSPECTIVE” pentru a obține o perspectivă creștină asupra contextului actual în care trăim – în fiecare sâmbătă, de la ora 21, la Alfa Omega TV. Urmărește toate emisiunile Realități și Perspective – http://alfaomega.tv/mediacenter/categ…

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: