Războiul devastator din Siria – În şapte zile, 505 civili au fost ucişi, dintre care 123 sunt copii, şi au fost răniţi peste 2.400 – VIDEO

Copii prinsi in razboi. Foto depo.ba

Dupa asemenea imagini, tanjim dupa acele zile despre care  profetul Isaia a scris in Biblie, in Cartea Isaia capitolul 2:4:

,,niciun popor nu va mai scoate sabia împotriva altuia şi nu vor mai învăţa războiul.

„În şapte zile, 505 civili au fost ucişi, dintre care 123 sunt copii, şi au fost răniţi peste 2.400“.

Imagini din Syria.Daca aveti inima tare, vizionati aceste trei video clipuri scurte, ele sunt imaginile care acompaniaza aceste doua articole, publicate saptamana aceasta.

Syria persecution

Strigătul creștinilor care suferă în nordul Siriei Dorim ca biserica globală să înalțe rugăciuni pentru oamenii din Orientul Mijlociu și pentru poporul kurd din Siria, înaintea Tronului lui Dumnezeu, ca voia Lui să se facă pe pământ, precum în cer.

 Peste 100 de morți și sute de răniți în Siria. Ne confruntăm cu masacrul secolului al XXI-lea. Peste 100 de persoane au murit – printre care 18 copii – și câteva sute au fost rănite, luni, în urma unor atacuri lansate de forțele guvernamentale siriene în enclava Ghouta de Est.

„În şapte zile, 505 civili au fost ucişi, dintre care 123 sunt copii, şi au fost răniţi peste 2.400“, a declarat pentru AFP directorul OSDO, Rami Abdel Rahman, după descoperirea altor cadavre sub dărâmături, potrivit Adevarul.

Citeste mai multe stiri de persecutie din saptamana aceasta-

VIZIONATI VIDEO AICI – https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2308722149144564&id=100000204053953

Video de la linkul de mai sus are restrictionare de la Facebook si nu mai e lasat liber pentru postare in alte locuri decat la ei pe Facebook. Deci, trebuie sa intrati la link ca sa vedeti scene din razboiul din Siria.

ABC News Continued airstrikes in Syria kill hundreds in East Ghouta

Syrian government’s offensive has escalated humanitarian crisis, warns U.N. as aid fails to reach people.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: