Știri pe surse – Referendumul urmează să aibă loc în luna aprilie sau mai 2018.

Veşti bune pentru susţinătorii familiei tradiţionale: Decizia pregătită de PSD în privinţa referendumului (surse)

La doi ani de la depunerea în Parlament a iniţiativei civice de modificare a Constituţiei, alături de 3 milioane de semnături, susţinătorii familiei tradiţionale vor primi o veste bună: referendumul urmează să aibă loc în luna aprilie sau mai 2018.

Deşi iniţiativa a fost trimisă în Senat, camera superioară a Parlamentului nu a dat încă votul final. Asta în ciuda promisiunilor făcute chiar de Liviu Dragnea în mai multe rânduri, inclusiv înainte de începerea sesiunii parlamentare de toamnă din 2017.

Iniţiativa urmează să fie adoptată şi de Senat, iar referendumul să fie organizat cel târziu în luna mai a acestui an, potrivit unor surse din PSD. La Congresul PSD din luna martie se va adopta un document oficial în acest sens, prin care social-democraţii se vor angaja să susţină în continuare demersul, mai precizează surse social-democrate pentru STIRIPESURSE.RO.

Află mai mult – https://www.stiripesurse.ro/vesti-bune-pentru-sustinatorii-familiei-traditionale-decizia-pregatita-de-psd-in-privinta-referendumului-surse_1251027.html

Un comentariu (+add yours?)

  1. octavpelin
    feb. 28, 2018 @ 02:53:43

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: