TREZESTE-TE POPORULE, TU CARE DORMI IN PACATE!

Iov 33:14 –  Dumnezeu vorbeste insa, cand intr-un fel, cand intr-altul, dar omul nu ia seama.
TREZESTE-TE POPORULE TU CARE DORMI IN PACATE! TU CARE ZICI CA ESTI BOGAT SI NU DUCI LIPSA DE NIMIC,DAR NU STII CA ESTI BOLNAV,SARAC SI LIPSIT DE TOATE DE HARUL LUI DUMNEZEU.
VAI DE VOI TOTI CARE VA VENI PESTE VOI,CARE ZICETI CA CUNOASTETI CALEA LUI ISUS HRISTOS,DAR SUNTETI DEPARTE DE BUNUL DUMNEZEU CU TRAIREA VOASTRA DE ZI CU ZI SI NOAPTE.
FACETI PE ASCUNS PACATE GRELE SI VENITI IN FATA LUI BUNUL DUMNEZEU FARA DE RUSINE SI NEOBRAZARE CREZIND CA DOMNUL ISUS HRISTOS NU STIE FAPTELE VOASTRE BOLNAVE SI CA VA ASCULTA RUGACIUNIILE VOASTRE.
VA INSELATI SINGURI,CA DOMNUL DUMNEZEU TAU SI-A INTORS FATA LUI DE CATRE VOI.  RUGACIUNIILE VOASTRE NU AJUNG LA URECHIILE LUI, NICI NU VREA SA VA ASCULTE MACAR PE VOI.
POCAITI-VA IN SAC SI CENUSA,ADICA SA VA DEZBRACATI DE VIATA SI CONDUITA VOASTRA PACATOASA SI SA VA RIDICATI DE UNDE ATI CAZUT SI SA-I CERETI DOMNULUI ADEVARATA TRAIRE SI CALAUZIRE IN VIETIILE VOASTRE SI SA-I URMATI EXEMPLU PRIMIILOR CRESTINI CARE AU FOST CURATI CU INIMA SI SUFLETUL LOR,ADEVARATA TRAIRE IN SFINTENIE SI CURATIE,IN ADEVAR SI LUMINA CURATA A LUI ISUS HRISTOS. SI TRAIRE SINCERA FARA MINCIUNI SI VICLENII, POPORULE CARE ZICI CA ESTI A LUI HRISTOS ISUS. Prodan Gabi P. August 2017

1 Corinteni 6:9-11

Nu ştiţi că cei nedrepţi nu vor moşteni Împărăţia lui Dumnezeu?

Nu vă înşelaţi în privinţa aceasta: nici curvarii, nici închinătorii la idoli, nici preacurvarii, nici malahii, nici sodomiţii, 10 nici hoţii, nici cei lacomi, nici beţivii, nici defăimătorii, nici hrăpăreţii nu vor moşteni Împărăţia lui Dumnezeu. 11 Şi aşa eraţi unii din voi! Dar aţi fost spălaţi, aţi fost sfinţiţi, aţi fost socotiţi neprihăniţi în Numele Domnului Isus Hristos şi prin Duhul Dumnezeului nostru.

Un comentariu (+add yours?)

  1. octavpelin
    feb. 27, 2018 @ 03:05:45

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: