Cristian Barbosu – Provocările verticalității – Iliada – Cuptorul

Cristian Barbosu – Provocările verticalității – Iliada – Cuptorul 25.02.2018

Iliada – viata lui Ilie, un credincios care a ramas vertical intr-o lume orizontala. O lume la fel ca a noastra care provoaca, care te trage in jos, de aceea si seria noastra e numita provocarile verticalitatii, sa  te ridici in sus. Si intrebarea care trece ca un fir rosu prin fiecare pasaj predicat e aceasta: Cum pot face eu fata provocarilor verticalitatii? Ce pot eu invata de la Ilie? Cum l-a pregatit Dumnezeu pe el, sa ramana vertical, ba chiar sa infrunte orizontalitatea?

Si in primul mesaj  – am invatat cum sa faci fata provocarii contextului intunecat in care traiesti. In al doilea mesaj – Provocările verticalității – Iliada – Crezul  – am invatat sa pricepem ce ni se cere cand e sa facem fata provocarilor verticalitatii si anume un crez bine stabilit, convingeri ferme in credinta ta. Al treilea mesaj- Provocările verticalității – Iliada – Cantonamentul – ne-am constientizat de nevoia pregatirii. Tu n-ai cum sa faci fata provocarilor verticalitatii fara cantonamente, perioade intentionat puse deoparte in care sa-L lasi pe Dumnezeu sa investeasca in tine.

Azi ajungem la o alta etapa, tot de pregatire, mai intensa, ceva ce nu lipseste in pregatirea oricarui credincios cand e sa faca fata provocarii vietii si anume- CUPTORUL.

TEXT 1 Imparati 17:8

Predica incepe la minutul 44:00

Vezi –

  1. Cristian Barbosu – Provocările verticalității – Iliada – Crezul
  2. Cristian Barbosu – Provocările verticalității – Iliada – Cantonamentul

Predica – https://www.facebook.com/harvestarad/videos/1733083146735012/

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: