NOI NU SUNTEM ENTITĂŢI EXTREMISTE !!! PĂRINŢII SAU TUTORII AU DREPTUL DE A ASIGURA, POTRIVIT PROPRIILOR CONVINGERI, EDUCAŢIA COPIILOR MINORI !

PĂRINŢII SAU TUTORII AU DREPTUL DE A ASIGURA, POTRIVIT PROPRIILOR CONVINGERI, EDUCAŢIA COPIILOR MINORI A CĂROR RĂSPUNDERE LE REVINE.” (CONSTITUȚIA ROMÂNIEI, ARTI.29, 6)

Refuzul unor parinţi din judetul Vrancea de a-şi da acordul pentru participarea copiilor lor minori la activități de propagandă pro-homosexualitate organizate de școală a fost catalogat de către deputatul Petre Florin Manole drept “incident ce demonstrează că are loc o radicalizare a «ENTITĂŢILOR EXTREMISTE» de pe teritoriul României şi toate acestea s-au săvârşit la presiunea publică exercitată de către membrii unor grupuri afiliate «COALIŢIEI PENTRU FAMILIE»“. Oare ce va urma ?

CONTINUARE aici – http://vranceamedia.ro/nimeni-nu-va-poate-spune-ce-sa-faceti-cu-corpul-vostru-fie-ca-e-vorba-de-a-tranzitiona-catre-o-persoana-trans-fie-ca-e-vorba-de-avort-i-a-invatat-pe-copii-transgender-ul-patrick/

Cititi – “Nimeni nu vă poate spune ce să faceți cu corpul vostru, fie că e vorba de a tranziționa către o persoană trans, fie că e vorba de avort” – i-a învățat pe copii transgender-ul Patrick Brăila

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: