Studiu biblic în premieră în Israel. Se împlinește Scriptura?

Un studiu biblic în premieră în Israel se dorește a fi împlinirea Scripturii. Într-o acțiune istorică înspre unitate, creștinii s-au alăturat evreilor israelieni din Knesset pentru a studia Cuvântul lui Dumnezeu.

,,E nemaipomenit că Biblia, care a fost sămânță de discordie între evrei și creștini de-a lungul istoriei noastre, dar care acum e sursa unității între noi.”

Studiu biblic în premieră în Israel. Se împlinește Scriptura?

Un studiu biblic în premieră în Israel se dorește a fi împlinirea Scripturii. Într-o acțiune istorică înspre unitate, creștinii s-au alăturat evreilor israelieni din Knesset pentru a studia Cuvântul lui Dumnezeu.
Șeful biroului CBN din Orientul Mijlociu a discutat cu cei implicați despre importanța și semnificația acestui fapt. Rabinul și membru al Knessetului, Yehuda Glick, a găzduit acest studiu biblic în premieră.
”Voi aduce jertfe în cortul Lui, în sunetul trâmbiței, voi cânta și voi lăuda pe Domnul.”

Sunt entuziasmat să văd cum oameni din întreaga lume doresc să vină să studieze Biblia în Ierusalim, precum spunea Isaia: ”… din Ierusalim, Cuvântul Domnului.”
Vreo 200 de creștini și evrei au participat la eveniment. E pentru prima dată când evreii și ne-evreii vin împreună la Knesset pentru a studia Biblia.

E nemaipomenit că Biblia, care a fost sămânță de discordie între evrei și creștini de-a lungul istoriei noastre, dar care acum e sursa unității între noi.

Studiul de azi e dedicat… Rabinul Tuli Weiss, fondatorul organizației ”Israel 365”, mai spunea că evenimentul care a avut loc în Ierusalim are o semnificație biblică.
În Isaia stă scris: ”Căci din Sion va ieși Legea (Tora)” și, la sfârșitul vremurilor, popoarele se vor duce cu grămada la Ierusalim și vor zice să îi învățăm legea Domnului.

El e de părere că Muntele Templului e într-o poziție cheie privind această chestiune.
E centrul tuturor lucrurilor. Reîntoarcerea israelienilor s-a numit sionism, de la Sion, Muntele Templului, și în legătură cu ”casa de rugăciune pentru toate popoarele”. Despre acest loc se vorbește în Scripturi.

Dean Bye, director internațional al organizației Return Ministries, percepe această vreme ca fiind una foarte interesantă.
Trăim un ceas măreț, care ne duce în locul smereniei și mă rog Domnului ca tot mai mulți creștini să aibă parte de această experiență și să poată merge în națiuni ca ambasadori, pentru a vesti că trăim probabil cele mai dramatice momente de la învierea Domnului Isus încoace.
Știre difuzată în emisiunea Jerusalem Dateline 217 – 24 februarie 2017, la Alfa Omega TV.
Ultimele stiri creștine: http://alfaomega.tv/stiri

Un comentariu (+add yours?)

  1. dininimapentrutine
    feb. 28, 2018 @ 00:01:06

    Bun și Desăvârșit ești Doamne!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: