“Nimeni nu vă poate spune ce să faceți cu corpul vostru, fie că e vorba de a tranziționa către o persoană trans, fie că e vorba de avort” – i-a învățat pe copii transgender-ul Patrick Brăila

 

Poate vă întrebați ce mai învață elevii la activitatea educațională intitulată conferința “Womentalk” realizată la inițiativa Ambasadei SUA in România, în afară de Convenția de la Istanbul care consacră juridic ideologia de gen?

Apărea aici: ( http://vranceamedia.ro/adevarul-despre-ce-au-fost-invatati-liceenii-din-vrancea-la-conferinta-organizata-de-ambasada-sua-dupa-ce-multi-dintre-ei-si-au-semnat-singuri-acordurile-parentale/ ) cum s-a derulat la Focsani, prima astfel de conferință pentru elevi, de la noi din tară – pentru că este anunțată o serie întreagă, anunț raportat la care este bine să cunoaștem toti, ce se urmărește de fapt să învețe copiii noștri.

Asadar, după ce copiii vrânceni au ascultat ”beneficiile” marii eliberări pe care persoana transgender a trăit-o atunci când a hotărât să devină din fată, băiat, a urmat sesiunea de îndemnuri pe care acesta le-a dat ferm elevilor:

Eu stabilesc ce fac cu corpul meu, nu terți! 

Pentru că, atâta timp cât suntem Trans, depindem de niste gate-keeperi, de niste oameni care să valideze identitatea noastră. 

Nimeni nu poate spune – si nici vouă! – ce să faceti cu corpul vostru fie ca e vorba de a tranzitiona către o persoană Trans, fie că e vorba, cine știe, de altceva, avort, sau orice altfel de a vă raporta la voi!”

Mai mult, persoana transgender care le vorbea atât de convingător copiilor despre cât de dezirabil si autoderminist este să fii transgender, continuă să ii învețe ce înseamnă cu adevărat viața si cum trebuie sa ți-o trăiești: “Viata nu înseamnă să te găsești, ci înseamnă să te creezi”, iar tot ce suntem noi, asa de la natură sau din mediul social in care ne-am născut, este doar un tipar pe care trebuie să il deconstruim ca sa putem face din noi ceea ce dorim:

Fără să ne dăm seama, absorbim de la naștere o grămadă de tipare sociale si cred că este foarte încurajator să faceti exercițiul de a le identifica in primul rând si, încet – incet, de a le deconstrui, de a le dezorganiza, ca să vă cunoașteți si să vă construiți pe voi conform calapodului vostru oricare ar fi el

Orice comentariu este de prisos. Reconstruirea omului, dezorganizarea structurilor si-asa precare in societatea in care el trăiește, este scopul urmărit pentru reeducarea minții copiilor nostriConsecințele pe termen lung pentru acești copii si pentru societatea românească in ansamblul ei? Incomensurabile si, din păcate, profund neînțelese de către acei adulți dintre noi pentru care a fi “modern” are la bază necunoașterea ideologiei de gen ajunsă obligatorie in România prin ratificarea Conventiei de la Istanbul pe care aproape toate statele din jurul nostru refuză să o ratifice. Oare de ce? Nu ne punem măcar această minimă intrebare? De ce alții știu să isi apere copiii si societatea de acest asalt ideologic fără precedent, iar noi il ducem in lege si facem organisme care să sancționeze nerespectarea lui? Oare chiar avem vocația dictaturilor ideologice? (M. L.)

Colegiul Medicilor Pediatri din SUA trage un semnal de alarmă. Vezi AICI!

Traducerea, mai jos:

COLEGIUL AMERICAN AL MEDICILOR PEDIATRI: IDEOLOGIA GENDER LE FACE RĂU COPIILOR

Colegiul American al Medicilor Pediatri îi îndeamnă pe specialiștii din educație, sănătate și legislatori să respingă toate politicile care condiționează copiii să accepte ca normală o viață în care vor juca rolul sexului opus cu ajutorul intervențiilor chimice și chirurgicale. Realitatea este determinată de fapte, nu de ideologie.

CONTINUARE aici – http://vranceamedia.ro/nimeni-nu-va-poate-spune-ce-sa-faceti-cu-corpul-vostru-fie-ca-e-vorba-de-a-tranzitiona-catre-o-persoana-trans-fie-ca-e-vorba-de-avort-i-a-invatat-pe-copii-transgender-ul-patrick/

Cititi – “Nimeni nu vă poate spune ce să faceți cu corpul vostru, fie că e vorba de a tranziționa către o persoană trans, fie că e vorba de avort” – i-a învățat pe copii transgender-ul Patrick Brăila

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: