Încă un pas spre WW3 ? – Vladimir Putin a dezvăluit super racheta Satana 2 – o armă ”invincibilă” a Rusiei. (VIDEO)

Într-un raport despre starea națiunii către liderii politici, Vladimir Putin i-a informat că Rusia a dezvoltat rachete pe care nici o altă țară nu le deține. În timpul discursului său, au fost prezentate pentru prima dată imagini de la testele cu sistemul de rachete ‘Sarmat’. De asemenea, în discursul său, preşedintele rus a declarat că Moscova a înregistrat succese şi în dezvoltarea armamentului cu laser. Vladimir Putin a afirmat joi că un atac nuclear împotriva unui aliat al Moscovei va fi considerat un atac contra Rusiei, potrivit Mediafax.

Liderul de la Kremlin a explicat că este vorba de o rachetă de croazieră care nu poate fi oprită de scuturile americane din Europa și Asia.

Este o „rachetă cu zbor jos, greu de detectat, cu încărcătură nucleară și cu rază de acțiune practic nelimitată și cu o traiectorie de zbor impredictibilă, care poate ocoli liniile de interceptare și este invincibilă în fața tuturor sistemelor existente și viitoare atât de apărare anti-rachetă cât și aeriană”, a spus președintele rus, potrivit Evenimentul Zilei.

Russia’s New Sarmat ICBM capable of Penetrating any Missile defense system

Urmariti  acest video – de la minutul 00:40 (deci la secunda 40) din prezentarea  lui Vladimir Putin, racheta nucleara Sarmat (numita si Satana 2) cum zboara si cade ca intr-o ploaie peste Tampa, Florida.

Liderul de la Kremlin a folosit un clip video pentru a prezenta țării și lumii întregi noua armă care va fi capabilă să treacă fără probleme de scutul antirachetă din Europa. Racheta cu încărcătură nucleară este una care zboară la mică înălțime, este greu de detectat și ”imposibil de oprit de orice sistem actual sau viitor de interceptare”, a spus Putin, potrivit Antena 3.

Rusia a dezvoltat o nouă rachetă balistică care este invincibilă, a declarat președintele Vladimir Putin, în discursul despre starea națiunii, ținut cu câteva săptămâni înaintea alegerilor, scrie BBC.

Noua rachetă a Rusiei poate ajunge oriunde în lume și este invincibilă, a asigurat Vladimir Putin. A fost un detaliu cheie al discursului președintelui Rusiei, care este așteptat să câștige ușor un nou mandat la prezidențialele din 18 martie.

Russia develops unique hypersonic ‘Dagger’

One of Russia’s new advanced weapon system is a hypersonic missile. The missile is launched from an aircraft and reaches a speed of Mach-10 while maneuvering to pierce through anti-aircraft systems. The weapon can be fitted with a nuclear warhead.

 

 

 

5 comentarii (+add yours?)

 1. dininimapentrutine
  mart. 01, 2018 @ 23:35:07

  Dumnezeu ne-a dat se suficiente dovezi prin care să pricepem că sfârșitul este aproape

 2. octavpelin
  mart. 02, 2018 @ 02:30:42

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

 3. Trackback: Încă un pas spre WW3 ? – Vladimir Putin a dezvăluit super racheta Satana 2 – o armă ”invincibilă” a Rusiei. (VIDEO) – CrestinTotal.ro
 4. Mike Olari
  mart. 02, 2018 @ 05:28:33

  A republicat asta pe DREPTATE ÎN DRAGOSTE.

 5. nanaarpy78
  mart. 03, 2018 @ 01:49:01

  Joc de glezne, aratarea muschilor si propaganda ruseasca

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: