Autoritatea Palestiniană a torturat brutal propriii cetățeni care au încercat să salveze vieți prin prevenirea atacurilor teroriste, salvând israelieni

Autoritatea Palestiniană a torturat brutal propriii cetățeni care au încercat să salveze vieți prin prevenirea atacurilor teroriste, salvând israelieni

,,Ei i-au capturat; Ei i-au închis în condiții care erau foarte, foarte dure. Ei i-au torturat, tortură ca în iad, pentru a obține o mărturisire de la ei că au ajutat Israelul „.


(Ierusalim, Israel) – [CBN News] Ce numești un om care salvează viețile bărbaților, femeilor și copiilor nevinovați? Un erou? Nu dacă sunteți un palestinian care împiedică atacurile teroriste și salvează viețile evreilor israelieni și a altora. 

Canalul de Știri CBN a urmărit îndeaproape practica controversată cunoscută sub numele de „plată pentru a ucide”, în care guvernul Autorității Palestiniene (P.A.) recompensează teroriștii pentru atacarea Israelului. Acum avem evidență despre modul în care P.A. a torturat brutal propriii cetățeni care au încercat să salveze vieți prin prevenirea atacurilor teroriste.

Zeci de victime de abuz palestiniene rup tăcerea, ca și acest om pe care îl vom numi „Baber” pentru a-i proteja identitatea.
„Știu că nu este bine să mergi și să omori oameni pe stradă. Nu este corect să arunci un autobus în aer”, a declarat Baber pentru CBN News.

Autoritatea Palestiniană a condamnat acest om și pe alții ca fiind colaboratori pentru că au ajutat Israelul. Mii de palestinieni au fost supuși torturii, chiar morții, acuzați de acte pe care restul lumii le-ar fi numit eroice.

Infractorii dați în judecată

De aceea, o firmă de avocatură israeliană reprezintă 52 de acuzați colaboratori și au dat în judecată Autoritatea Palestiniană pentru despăgubiri.
„Avem privilegiul de a reprezenta pe acei arabi care au fost torturați pentru a le da puțin confort si de a încerca sa îi protejăm pe acei oameni”, a declarat Nati Rom, partener la firma de avocatură Rom, Arbus, Kedem, Zur.
Violența a izbucnit în anii 1990, după semnarea Acordului de la Oslo dintre Israel și Organizația pentru Eliberarea Palestinei (PLO) – „organizația părintească” a lui P.A.) – în ceea ce astăzi se numește „procesul de pace”.

Terorismul a fost răspândit peste tot în Israel. Nu au existat doar câțiva palestinieni care să ajute pe Israel să lupte împotriva terorismului”, a declarat Barak Kedem, partener în firma de avocatură Rom, Arbus, Kedem, Zur.
Acordurile de la Oslo au cerut autorității palestiniene să lupte împotriva terorii, însă, conform avocatului Barak Kedem, lucrul acesta nu s-a întâmplat.
„Autoritatea palestiniană care a făcut o înțelegere cu Israelul, Acordurile de la Oslo, a întreprins acțiuni împotriva acelor colaboratori care au încercat să prevină teroarea”, a declarat Kedem pentru CBN News.

,,Ei i-au capturat; Ei i-au închis în condiții care erau foarte, foarte dure. Ei i-au torturat, tortură ca în iad, pentru a obține o mărturisire de la ei că au ajutat Israelul ” a spus Kedem.

Torturați până la moarte

Povestirile sunt hidoase. Aceasta este povestea doar a unui singur om.
„Au luat-o pe sora lui mică, o adolescentă, au adus-o la închisoare și l-au amenințat ca dacă nu recunoşti îți vom viola sora”, a spus Kedem. „Ei nu aveau linii roșii, așa că a mărturisit, dar nu a ajutat-o, a fost ucisă.” Prin ceea ce a trecut până a murit, nu știm, este realmente ca ISIS „.
Baber a spus lui CBN News ce i s-a întâmplat când a fost luat pentru a fi interogat.
Au intrat în cameră și au întrebat: când ai început să lucrezi pentru Shabak-ul (serviciul secret) israelian? Am spus: „Nu lucrez pentru israelieni”.
Acesta a fost doar un fel de tortură pe care a suferit-o:
„Ți-au legat mâinile, picioarele și capul, te-au bătut din toate direcțiile, până când ai leșinat, înjurând de dimineață până noaptea – ești doar un câine”, „în cele din urmă vei muri și noi te vom arunca în gunoaie, îți vom face asta și asta și asta, te vom viola „, a reamintit el.
Baber a spus că nu s-a confruntat cu acuzații oficiale sau să aibă o zi în instanță. Părinții săi nu-l puteau vizita, iar Crucea Roșie nu a fost niciodată informată despre detenția sa. 

Banii P.A. merg la Teroriști

„Palestinienii nu ne vor da nouă banii. Ei dau banii teroriștilor pentru a ne ucide frații și surorile”, a spus Rom.
Și asta este cunoscut sub numele de Pay to Slay (plată pentru a ucide).
După cum a raportat CBN, în fiecare an P.A. a primit 300 de milioane de dolari în compensație – o mare parte fiind din banii americani – către teroriștii care atacă pe israelieni.
– Banii vostri din impozite merg la teroare, continuă Rom. „În loc de asta, trebuie să susțineti această cauză, ajutând oamenii care împiedică teroarea. Vorbim despre oameni care și-au riscat viața pentru a împiedica  atentatorii sinucigași de a bombarda în autobuze cu copii și femei, deci sunt eroi”.
Rom a spus că povestea este și mai șocantă.

Organizațiile pentru drepturile omului nu pot ajuta

Potrivit acestuia, din cele peste 230 de organizații pentru drepturile omului pe care le-au notificat – 99% au răspuns că nu au niciun mijloc de a ajuta.
„Unde este ONU? Unde este UE?” a intrebat el. „Pentru toată lumea la care îi place să vorbească despre drepturile omului în Orientul Mijlociu, aceasta este povestea reală”.
Doar un grup a luat provocarea – Institutul pentru Strategii Sioniste (IZS) și brațul său pentru drepturile omului, Blue and White Human Rights (Drepturile Omului Albastru și Alb).

http://www.breakingchristiannews.com/articles/display_art.html?ID=23849

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: