Florin Ianovici – Puterea de a merge înainte, bucuria deplină, mângăiere pentru suflet? Doar Hristos!

Doar Hristos

Hristos este sursa bucuriei care nu șchioapătă, ci e întreagă, deplină. Bucuria dată de El nu e sezonieră, umano dependentă, alimentată de cont sau realizări, performanțe, ci ancorată în cea mai uimitoare dragoste, cea a Calvarului. Bucuria de a te ști iubit ,,chiar dacă’’ nu suntem meritorii, nu va înflori smochinul, vița nu va da rod, e în fapt bucuria mântuirii. Banii, realizările, strălucirea omenească, toate sunt ca fulgii, pe când mântuirea este Stâncă:,,Psalmii 95:1 „Veniţi să cântăm cu veselie Domnului şi să strigăm de bucurie către Stânca mântuirii noastre. „

Hristos este sursa curajului de a merge înainte. Nu îți fie teamă de faptul că nu ai pe nimeni de partea ta. Nu îți fie teamă că nu vei putea face față provocărilor. Nu te lăsa învins de sentimentul că nu ești destul de bun, de pregătit. Nimeni nu e. Tăria ta e ce porți înlăuntru, nu în afară. Tu ești orfanul care a fost înfiat de Tatăl ceresc. Când toți se laudă cu ceea ce au, tu ascultă glasul Duhului Sfânt care spune inimii tale: Romani 8:15 „Şi voi n-aţi primit un duh de robie, ca să mai aveţi frică, ci aţi primit un duh de înfiere, care ne face să strigăm: „Ava!”, adică „Tată!” ”

Hristos este sursa mângâierii sufletului tău. Și noi, ca pomii, înflorim sub lumina caldă a unui zâmbet prietenesc și noi, ca pământul, rodim sub stropii unei ploi de cuvinte binevoitoare. Știu că privind spre om nu mai găsești lumină, ci umbre, nu mai sunt ploi binecuvântate, ci secetă. De aceea să nu uiți niciodată ce îți spune Dumnezeu: Ieremia 31:3 „„…‘Te iubesc cu o iubire veşnică, de aceea îţi păstrez bunătatea Mea! ”

Puterea de a merge înainte, bucuria deplină, mângăiere pentru suflet?
Doar Hristos!

https://youtu.be/pY-GlL-1i9s

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: