Benjamin Netanyahu AVERTIZEAZA ca „intunericul ne va cuprinde regiunea” pe masura ce Iranul isi extinde sfera de influenta in Orientul Mijlociu

Benjamin Netanyahu ataca Iranul si sustine ca Trump va abandona acordul nuclear. „Sursa raului este aceasta tiranie de la Teheran. Mesajul meu pentru voi este urmatorul: trebuie sa oprim Iranul, vom opri Iranul”, a spus Netanyahu intr-o conferinta la Washington a Comitetului pentru Relatii Israelo-Americane.

El a adaugat ca Teheranul doreste sa construiasca baze militare permanente in Siria, acolo unde forte militare sustinute de Iran lupta alaturi de fortele pro-guvernamentale, si sa dezvolte fabrici atat in Siria cat si in Liban pentru a construi rachete care pot ataca Israelul.

Netanyahu si Trump au, probabil, cea mai apropiata relatie a unor lideri israelieni si americani. „Presedintele Trump a spus clar ca administratia sa nu va accepta agresiunile Iranului din regiune. A spus ca nici el nu va accepta niciodata un Iran cu arme nucleare. Salut aceste declaratii ale presedintelui. El a spus, de asemenea, ca daca deficiente majore ale acordului nu sunt reparate, atunci va iesi din acord si va reinstitui sanctiunile”, a spus Netanyahu. Declaratiile lui Netanyahu vin la o zi dupa ce s-a intalnit cu Trump la Casa Alba si i-a multumit pentru recunoasterea Ierusalimului drept capitala Israelului si pentru mutarea ambasadei americane la Ierusalim.

Afla mai mult – HOTNEWS

Cititi –

 

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: