Jim Caviezel către studenții de la o universitate din Ohio: ,,Fiți sfinți” și ,,nu vă potriviți chipului acestui veac”.

În timp ce dialogul panelului despre film a fost fascinant, discursul final al lui Caviezel a făcut ca mulțimea din încăperea arhiplină să se ridice în picioare în aplauze răsunătoare.

„… Ei bine, cred că este timpul să ne întrebăm dacă mai știm încă libertățile care ne-au fost transmise de părinții noștri fondatori? Fiecare generație de americani trebuie să știe că libertatea există nu ca să faci ceea ce-ți place , ci pentru a avea dreptul de a face ceea ce trebuie … „- Jim Caviezel.(Breaking Christian News).

Actorul catolic Jim Caviezel, care a jucat rolul lui Isus în „Patimile lui Hristos”, le-a spus duminica trecută  studenților de la universitate că trebuie să se pună deoparte de această „generație coruptăși să fie „sfinți”. 

„Nu ați fost făcuți „să vă potriviți chipului acestui veac” fraților si surorilor mele „, v-ați născut să iesiți în evidență. să vă îndepărtați de această generație coruptă, să fiți sfinți”, a spus el.

Caviezel a făcut aceste comentarii în cadrul unei discuții de panel din 4 martie, de la Universitatea din Steubenville, Ohio, unde a discutat despre filmul „Pavel, Apostolul lui Hristos”, în care joacă. Lui i s-au alăturat Raymond Arroyo din EWTN, mediator al emisiunii „The World Over”, dr. Scott Hahn, președintele Teologiei Biblice și Noua Evanghelizare de la universitate, și Eric Groth, producătorul executiv al filmului „Pavel, Apostolul lui Hristos”.

În timp ce dialogul panelului despre film a fost fascinant, discursul final al lui Caviezel a făcut ca mulțimea din încăperea arhiplină să se ridice în picioare în aplauze răsunătoare.
Caviezel le-a spus studenților că ei sunt în „război” cu „cel mai periculos inamic” care vrea să vă înlăture libertatea, de a avea dreptul „de a face ceea ce trebuie” …

„…Well, I think it’s high time now that we ask ourselves if we still even know the freedoms that were intended for us by our founding fathers? Every generation of Americans needs to know that freedom exists, not to do what you like, but having the right to do what you ought…” -Jim Caviezel

 

 

 

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: