Viziunea unui Pastor la Rotunda din Washington D.C.

Mantaua, autoritatea și ungerea pe care a avut-o în viața sa sunt disponibile acestei generații actuale care va pregăti o cale de trezire viitoare .

Viziunea Pastorului Jared Laskey, de la Destiny Church in Virginia Beach, Virginia, în timp ce s-a dus să plătească respect Pastorului Billy Graham, la Rotunda, Washington D.C., potrivit Charisma.

Mi-am luat timp împreună cu familia mea în Rotunda, uitându-mă la sicriul foarte umil. N-am avut ocazia să-l întâlnesc pe Billy Graham, dar l-am admirat întotdeauna, la fel și nenumăratele suflete salvate prin slujirea lui.

În timp ce-mi concentram atenția spre Domnul, mi s-a dat o viziune. Deasupra noastră era fresca numită „Apoteosul de la Washington”, am văzut o manta care cădea la pământ. Mi s-a reamintit imediat atunci când Ilie a fost luat în carul de foc, iar mantaua sa a căzut pe pământ în 2 Împărați 2. Înainte de a fi luat profetul, Elisei, a cerut o ungere dublă.

Stând în Rotunda, când am văzut mantaua căzând de sus, am întrebat pe Duhul Sfânt: „Cine va lua mantaua lui Billy Graham?”

Dar atunci am auzit Duhul Sfânt spunând: „Nu este doar pentru o singură persoană, ci pentru o generație.” Ungerea pentru trezire spirituală este pentru o generație care este înfometată și însetată pentru neprihănire, pentru o generație care mă cunoaște în mod intim. Când Graham a primit ungerea, ea a fost disponibilă de asemenea și pentru alții, deoarece mantaua aparține Domnului și El o dă după cum dorește, dar mulți sunt chemați, dar puțini sunt aleși. Și mulți au decis să nu meargă cu mantia Domnului, dar Billy Graham a fost un vas voitor, predat Mântuitorului înviat. Dar acum, mantaua, autoritatea și ungerea pe care a avut-o în viața sa sunt disponibile acestei generații actuale care va pregăti o cale de trezire viitoare „.

Viziunea a fost scurtă, însă s-a repetat în spiritul meu din nou și din nou în timp ce conduceam înapoi acasă. Acest lucru a accentuat importanța faptului că mantaua nu este doar pentru o persoană specifică, ci pentru o generație care îl cunoaște pe Domnul în mod intim.

Am început să mă rog pentru generația care va ridica mantaua Domnului, purtând Evanghelia în jurul lumii ca niciodată înainte, onorând pe cei care au aprins făclia pe cărare înaintea noastră. Ungerea pentru acest lucru se accelerează, pentru că cei care sunt flămanzi și însetati pentru neprihănire spun: „Iată-mă, Doamne, trimite-mă”, în timp ce unul dintre cei mai mari predicatori ai timpului nostru, a trecut la răsplata sa cerească. Și aceia dintre noi care strigăm spre cer, stim că trebuie să ridicăm mantaua și să purtăm ungerea Duhului Sfânt până la marginile pământului.

 

2 comentarii (+add yours?)

  1. octavpelin
    mart. 09, 2018 @ 02:59:59

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

  2. Sanda Tulics
    mart. 09, 2018 @ 08:53:08

    Cred că fiecare dintre noi ar trebui sa avem mantaua-unșă de Dumnezeu( Duhul Sfânt) astfel EL s-ar descoperi prin darurile Sale în orice om, în orice loc.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: