În jur de 200 de Evrei și Creștini au Participat la PRIMUL STUDIU BIBLIC în Knesset

Printr-un gest istoric spre unitate, creștinii s-au alăturat evreilor israelieni la Knesset pentru a studia Cuvântul lui Dumnezeu. Chris Mitchell a vorbit cu cei implicați despre importanța și semnificația studiului.

Rabin și membru al Knessetului, Yehudah Glick a găzduit pentru prima dată un studiu biblic.
Este palpitant să vezi cum se adeveresc cuvintele profetului. Sunt mulți oameni din întreaga lume care vor să vină să studieze Biblia la Ierusalim, exact așa cum a spus Isaia: „… din Ierusalim, Cuvântul Domnului.”

În jur de 200 de evrei și creștini au participat la eveniment.
Este prima ocazie în care evreii și creștinii s-au întâlnit la Knesset să studieze Biblia împreună. Este o experiență uimitoare. Biblia, care a fost sursa diviziunii între evrei și creștini de-a lungul istoriei este acum sursa unității între popoarele noastre.

Ani la rând, Glick a făcut campanii pentru un acces mai mare la Muntele Templului unde doar musulmanilor li se permite să se roage. Din cauza acestei atitudini publice, cu mulți ani în urmă au avut loc împușcături, când Glick a fost grav rănit. El este de părere că Muntele Templului este de o importanță cheie în această situație.

Este de o importanță centrală în această situație. Întoarcerea evreilor în Israel s-a numit Sionism. Sion este numele Muntelui Templului și se leagă de casa de rugăciune pentru toate națiunile. Despre asta vorbim acum, asta vedem aici.

Dean Bye, director internațional la Return Ministries consideră că acestea sunt vremui palpitante.
Trăim vremuri palpitante care ne îndeamnă la modestie. Mă rog ca Domnul să trimită mai mulți creștini care să participe la această experiență și care să se poată întoarce în lume ca ambasadori.
Stire difuzata in emisiunea Mapamond creștin 712 – 11 martie 2018. Ultimele știri creștine – http://alfaomega.tv/stiri

Reclame

1 comentariu (+add yours?)

  1. octavpelin
    Mar 10, 2018 @ 02:58:57

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: