Cursul S.O.S. – Eliberare şi vindecare interioară

Despre cursul S.O.S. – principii de baza

pentru eliberare si vindecare interioara

(10 minute)

Cursul SOS sintetizeaza principii de baza pentru eliberare si vindecare interioara (Efeseni 5:27). Temele abordate sunt cruciale: pocainta, acordarea de iertare altora, vindecarea arborelui generational, dezlegarea legaturilor nedumnezeiesti, legarea demonica si eliberarea de acestea, ruperea blestemelor, ungerea cu undelemn, vindecarea supranaturala.

Descarca Cursul aici – https://alfaomega.tv/viata-spirituala/eliberare/cursul-sos

01. Cursul S.O.S. – Eliberare şi vindecare interioară!

02. Cursul S.O.S. – Cazuistică!

2 comentarii (+add yours?)

 1. GHITA LAVRIC
  mart. 11, 2018 @ 06:31:38

  Am inceput sa le ascult , obisnuiesc sa le descarc pe telefon in format mp3 si sa le ascult in timpul altor activitati, si asa am reusit performanta sa ascult foarte multe marturii si mesaje de valoare ce trebuie sa faca parte din viziunea fiecarui crestin in actuala lupta spirituala.

  Cred ca mesaje de genul acesta sunt printre cele mai actuale subiecte ce lipsesc din bisericile noastre , sunt practice si fac parte din armatura crestinului din linia intai, cu alte cuvinte sunt marile adevaruri ce lipsesc actualei generatie ce vrea o noua redefinire a valorilor crestine..
  Intocmai ca si altadata este nevoie de o noua viziune si experienta a crestinilor..

  //,,Tot neamul acela de oameni a fost adaugat la parintii lui, si s-a ridicat dupa el un alt neam de oameni, care nu cunostea pe Domnul, nici ce facuse El pentru Israel. (Judc.2:10)
  ps Ar mai fi o remarca daca tot se facea remarca la deosebirea dintre penticostali si carismatici , mi-am pus intrebarea , cum se face ca la noile miscari ce au alta forma de inchinare de cat cea traditionalism- penticostala au dezvoltat aceasta viziune a luptei spirituale pe acest nivel ce candva era de actualitate, era in viata lui Isus si innaintasilor nostri era ceva normal

  • rodi
   mart. 12, 2018 @ 00:21:15

   E adevarat ca nu se prea vorbeste despre atacuri demonice impotriva noastra si despre eliberare. Si stim bine ca generatia mai tanara sufera niste atacuri fara precedent si in cele mai multe cazuri, biserica nu e pregatita sa-i ajute.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: