Ben Carson Nu-și Cere Scuze Pentru Credința Lui

  • Ben Carson  a fost criticat pentru că a îndrăznit să studieze Biblia și să-și exercite credința creștină ca membru al cabinetului președintelui Trump. 
  • „Dacă este să o exercitam liber – nu înseamnă ca sa vorbesti despre ea doar în biserică deoarece sezand pe bancile unei biserici și păstrand lucrurile conținute acolo, nu va ajuta să hrănească pe cei flămânzi, sa îmbrace pe cei dezbrăcați sau sa îngrijeasca de cei închiși, sau a face oricare dintre lucrurile de care avem de fapt nevoie pentru a le face , pentru ca credința noastră trebuie să fie o componentă vie a tot ceea ce facem „
  • „Nu ne putem permite să ne lasam sa fim doar marginalizați”, a spus el.
    „Știti, ca cei care impun agenda de corectitudine politică, știți ca, ei câștigă. Ei obtin ce doresc, schimbă societatea noastră din ceea ce a fost și lucrul acesta mă înspăimântă „, a continuat el.

Traducere AGNUS DEI sursa CBN NEWS 

WASHINGTON – Conducând o birocrație din Washington și servind ca secretar de cabinet nu este felul cum Ben Carson credea că-și va petrece pensionarea, dar renumitul neurochirurg pediatru spune lui CBN News că începe să vadă de ce Dumnezeu la pus în această poziție puțin probabilă.
„În calitate de neurochirurg pediatric, am petrecut mult timp încercând să le dau copiilor o a doua șansă – operând ore și ore, câteodată toată noaptea”, spune el la CBN News.
„Dar atunci când am fost nevoit să-i trimit înapoi într-un mediu oribil cu mucegai și plumb și viermi – tot felul de lucruri – era un sentiment îngrozitor pentru mine – acum am șansa să fac ceva despre acel mediu înconjurător”, a continuat el.

Un an în această slujbă, el spune că Dumnezeu i-a revelat de ce l-a așezat acolo, ducându-l la Biblie.
„Există un verset din Biblie, Proverbe 29:18, care spune că fără viziune poporul piere și mă uit în jur și văd o mulțime de oameni care nu prosperă”, a spus secretarul Carson.


Conectarea nevoilor cu resursele
Acest verset a dat inspirație la nașterea centrelor EnVision: centre comunitare care conectează nevoile oamenilor cu resurse care pot ajuta.
Acestea reunesc grupuri publice, private și de credință care oferă deja serviciile necesare.
Centrele sunt concepute pentru a duce oamenii la autosuficiență prin educație și bunăstare, oferind în același timp sprijin pe parcurs.

Terminarea ciclului de dependență
Carson încearcă să pună capăt ciclului generațiilor care nu știu decât să trăiască pe baza asistenței guvernamentale.
„Trebuie să oferim un mecanism prin care ei să poată urca pe scara oportunității”, a spus el.
În calitate de secretar, Carson a simțit că cureaua se strânge prin cerințele conservatoare din partea administrației Trump.

Casa Albă propune tăierea bugetului HUD cu aproape nouă miliarde de dolari anul viitor.
„Că  aș vrea să am mai mulți bani? Da”, a spus el cu un surâs, „aș putea să fac mai mult, fără nici o îndoială”.

Cu toate acestea, preocupările sale legate de datoria națională și dorința sa de a face agenția să opereze mai eficient – ca o afacere – îl încurajează să se ridice la nivelul acestei provocări.
„Noua noastră definiție a succesului nu este cât de mulți oameni primim în aceste programe, dar mai degrabă cât de mulți oameni putem ajuta să iasă din ele într-o manieră de suficiență proprie si puternică, astfel încât ei să devină o forță motrice chiar aici în țara noastră„, a spus el.

De asemenea, el a fost criticat pentru că a îndrăznit să studieze Biblia și să-și exercite credința creștină ca membru al cabinetului președintelui Trump.
El participă la studiul biblic al Cabinetului săptămânal condus de Ralph Drollinger de la Capitol Ministries.

Nu-și cere scuze pentru credința lui
Un grup ateist a dat în judecată HUD pentru a obține informații despre studiu și despre modul în care Carson își exercită credința în viața publică.
Unapologetic, Carson a răspuns pe social media, scriind: „Credința mea mă ajută să servesc națiunea și mai bine”.

„Trebuie să avem o bază pentru cine suntem”, a declarat el pentru CBN News. „Dacă este să o exercitam liber – nu înseamnă ca sa vorbesti despre ea doar în biserică deoarece sezand pe bancile unei biserici și păstrand lucrurile conținute acolo, nu va ajuta să hrănească pe cei flămânzi, sa îmbrace pe cei dezbrăcați sau sa îngrijeasca de cei închiși, sau a face oricare dintre lucrurile de care avem de fapt nevoie pentru a le face , pentru ca credința noastră trebuie să fie o componentă vie a tot ceea ce facem „, a spus el.
El a scris, de asemenea, că americanii trebuie să reziste atacurilor la adresa spiritualității noastre cu orice preț.

„Nu ne putem permite să ne lasam sa fim doar marginalizați”, a spus el.
„Știti, ca cei care impun agenda de corectitudine politică, știți ca, ei câștigă. Ei obtin ce doresc, schimbă societatea noastră din ceea ce a fost și lucrul acesta mă înspăimântă „, a continuat el.
El spune că America trebuie să facă o treabă mai bună de a-și dezvolta poporul și el înțelege responsabilitatea pe care a primit-o.
„Știti, locuințele reprezintă o bază importantă pentru dezvoltarea unui individ și având acea securitate este atât de important”.

 

 

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: