40 zile de post si rugaciune – Motivele de rugaciune Saptamana 3 – 12-18 martie 2018

27 februarie – 7 aprilie 2018 – 40 zile de Pocăință, Post și Rugăciune pentru
România
„Dacă poporul Meu peste care este chemat Numele Meu se va smeri, se va ruga, şi va căuta Faţa Mea şi se va abate de la căile lui rele – îl voi asculta din ceruri, îi voi ierta păcatul, şi îi voi tămădui ţara.” (2 Cronici 7:14) Perioada de 40 de zile înaintea sărbătorii Paștelui, când celebrăm moartea și învierea Domnului Isus Hristos, este o perioadă în care credem că Domnul vrea să ne smerim și să ne întoarcem la El cu toată ființa noastră, în post și rugăciune pentru noi, familiile noastre, Biserica Lui și România.

Vă chemăm să ne unim în această perioadă: 27 februarie – 7 aprilie în POST și RUGĂCIUNE , în care esența este POCĂINȚA noastră de păcate personale, în care să ne cerem iertare pentru păcatele și fărădelegile comise pe teritoriul țării (Daniel 9:1-19).
Este chemarea Domnului de a ne Î NTOARCE de la starea actuală – ca a bisericii din Laodiceea ( Apoc. 3:14-22), la starea smerită a bisericii din Filadelfia (Apoc. 3:7-13).

Este chemarea din IOEL 2:15-17- de a ne smeri, de a ne pocăi , pentru a se î mplini cuvântul din F aptele apostolilor 3:19-21.
Fie aceasta perioada de rugăciune și post un timp de p ocăință intensă, de apropiere de Domnul, de rugăciune fierbinte, de durere pentru cei pierduți.
Perioada de 40 zile este împărțită în 6 săptămâni, in care ne vom ruga astfel:

Pocăință pentru :
– lipsa dragostei agape!;
– lipsa de pasiune în biserici; lipsa rugăciunii; limitarea lucrării Duhului Sfânt prin programe stricte;
– dezbinări; religiozitate; idolatrie (doctrine, obiceiuri mai presus de Domnul);
– vânzarea fraților – denunțuri (în comunism și nu numai);
– trădări – lipsă de loialitate;
– rebeliune; mândrie; nesocotirea principiilor de autoritate spirituală în biserici;
– fățărnicie, lipsă de sinceritate, răceală, egoism;
– imoralitate;
– folosirea greșită a fondurilor;
– lipsa de unitate în biserici și între biserici; divizări între biserici; judecăți, condamnări ale altor frați/ biserici;
– lipsa de cooperare în Biserica din România
– competiție, mândrie spirituală, stare de căldicel, indiferență, egoism, materialism;
– pocăință de activități, acțiuni, programe făcute fără călăuzirea Duhului Sfânt. Pocăință de planuri făcute de noi, fără a-L întreba pe Domnul ce vrea El să facem;
– lipsa de împlinire a mandatului dat de Domnul: evanghelizare, ucenicizare. Pocăință pentru egoismul și indiferența noastră față de cei pierduți – că nu ne rugăm și nu acționăm în puterea Duhului Sfânt pentru evanghelizarea și ucenicizarea celor ce sunt dincolo de zidurile bisericilor;
– pocaință că nu trăim o viață de mărturie la locul nostru de muncă, că nu vorbim de Domnul colegilor, că tăcem de teama de a nu ne face de rușine. Dar Domnul Isus spune că cine se rușinează de El înaintea oamenilor nu va fi mărturisit de Domnul înaintea Tatălui!;
– pocăință de ignorarea Israelului de către biserici, de forme de anti-semitism din biserici, de teologia înlocuirii din biserici (care spune că Israelui a căzut și acum doar Biserica contează; este o doctrină care neagă alegerea lui Dumnezeu, care a declarat că Israelul este poporul pe care L-a ales și cu care a făcut toate legămintele);
– pocăință că suntem ca biserica din Laodiceea în foarte multe privințe. Să ne întoarcem spre dependența totală de Domnul (biserica din Filadelfia – Apoc. 3:7-13), să ne întoarcem la dragostea dintâi (Apocalipsa 2:4);
– pocăință de tot ce Domnul vă va arăta!
– Să ne rugăm pentru o trezire a sfințeniei, a pocăinței în biserici! E vreme de cernere serioasă, de alegeri pentru fiecare – cui vrea să slujească și cum! În timpul acesta de har să ne rugăm ca toti creștinii să-și alinieze inimile cu Domnul, în smerenie, în curăție de inimă, în integritate, în dragoste agape, în pasiune pentru Domnul – iubind și grăbind venirea Lui.
Citeste mai mult, vezi si motivele de rugaciune pentru celalalte saptamani: http://alfaomega.tv/alfa-omega-tv/nou…
–––––––––––––––-
27 februarie – 7 aprilie 2018 – 40 zile de Pocăință, Post și Rugăciune pentru România
Perioada de 40 de zile înaintea sărbătorii Paștelui, când celebrăm moartea și învierea Domnului Isus Hristos, este o perioadă în care credem că Domnul vrea să ne smerim și să ne întoarcem la El cu toată ființa noastră, în post și rugăciune pentru noi, familiile noastre, Biserica Lui și România.
Alfa Omega TV și Rețeaua de rugăciune pentru România vă cheamă să ne unim în această perioadă: 27 februarie – 7 aprilie în POST și RUGĂCIUNE, în care esența este POCĂINȚA noastră de păcate personale, în care să ne cerem iertare pentru păcatele și fărădelegile comise pe teritoriul țării (Daniel 9:1-19).
Este chemarea Domnului de a ne ÎNTOARCE de la starea actuală – ca a bisericii din Laodiceea (Apoc. 3:14-22), la starea smerită a bisericii din Filadelfia (Apoc. 3:7-13).
Este chemarea din IOEL 2:15-17- de a ne smeri, de a ne pocăi, pentru a se împlini cuvântul din Faptele apostolilor 3:19-21.
Fie aceasta perioada de rugăciune și post un timp de pocăință intensă, de apropiere de Domnul, de rugăciune fierbinte, de durere pentru cei pierduți.
Perioada de 40 zile este împărțită în 6 săptămâni:
Săptămâna 1: 27 februarie – 4 martie – Rugaciune personală
Săptămâna 2: 5 – 11 martie – Rugaciune pentru Familii
Săptămâna 3: 12 – 18 martie – Rugaciune pentru Biserica Domnului
Săptămâna 4: 19 – 25 martie – Rugaciune pentru Națiune/populație
Săptămâna 5: 26 martie – 1 aprilie – Rugaciune pentru Țară
Săptămâna 6: 2 – 7 aprilie – Laudă, închinare, mulțumire, rugăciune
Afla mai mult, vezi si motivele de rugaciune pentru celalalte saptamani: http://alfaomega.tv/alfa-omega-tv/nou…

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: