Tot mai aproape de Armaghedon – Viziunea lui Erdogan: Armata islamului să distrugă Israelul

Articol Tradus si Prelucrat de Agnus DeiCBN News 13 Martie 2018

„Cei care cred că sunt proprietari ai Ierusalimului astăzi, nu vor găsi mâine, un singur copac după care să se ascundă”, concluzionează el.

IERUSALIM, Israel – Un articol dintr-un cotidian turc, a cerut formarea unei „armate a islamului” pentru a ataca și distruge statul Israel.

Articolul, scris de Yeni Safak și publicat înaintea summitului Organizației pentru Cooperare Islamică (Istanbul) din decembrie, a cerut celor 57 de națiuni ale OIC din întreaga lume musulmană să își unească forțele împotriva „ocupanților” israelieni, care ar fi depășiți cu mult numeric  și ar fi incapabili să se apere.

Tradus și postat de MEMRI (Institutul de Cercetare al Mediului din Orientul Mijlociu), articolul detaliază modul în care forțele combinate de pe uscat, aeriane și navale ar putea învinge militar pe Israel în 10 zile și diplomatic în 20 de zile, eliberând astfel „Palestina”.
Potrivit postului bine documentat al MEMRI, punctele cheie ale articolului au venit de pe site-ul companiei SADAT International Defense and Consulting din Turcia, care promovează cooperarea militară pan-islamică.

SADAT, fondat de Adnan Tanriverdi, consilier militar senior al președintelui Recep Tayyip Erdogan, oferă informații despre „apărarea convențională și neconvențională și război”. Declarația misiunii sale prevede ajutarea „lumii islamice să-și ia locul potrivit în cadrul superputerilor”.

Referindu-se la sursele israeliene de securitate, MEMRI notează că SADAT oferă finanțare și echipament militar Hamasului în Fâșia Gaza cu scopul de a crea o armată palestiniană pentru a lupta împotriva Israelului.

„Dacă statele membre OIC se vor uni și forma o forță militară comună, aceasta va fi cea mai mare armată din lume”, afirmă el. „Populația totală a acestor țări este de 1.674.526.931, numărul de militari în serviciul activ în aceste țări este de cel puțin 5,206,100.”

Safak compară populația Israelului (puțin peste 8 milioane) și forțele militare „ca fiind semnificativ inferioare”, observcnd că populația din Istanbul, capitala Turciei, este de peste 14 milioane de locuitori.
„Capacitatea militară a statelor membre OIC este considerabilă”, scrie el. „Aceste armate au echipamentul necesar pentru a efectua o operațiune militară pe uscat, pe mare și pe calea aerului”.
El continuă. „Numai Turcia singură, este superioară (lui Israel) și” va servi ca un sediu important în timpul operațiunii datorită infrastructurii sale terestre, aeriene și navale „. El spune că Turcia, caută și reînnoiește alianțe în mod activ, cu țările musulmane din Orientul Mijlociu și Africa.

„Cei care cred că sunt proprietari ai Ierusalimului astăzi, nu vor găsi mâine, un singur copac după care să se ascundă”, concluzionează el.

 

Reclame

4 comentarii (+add yours?)

 1. octavpelin
  mart. 14, 2018 @ 03:01:47

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

 2. Anthony Ianosel, L.C. (Ret)
  mart. 14, 2018 @ 14:34:35

  IF the Everlasting King YESHUA, THE GREAT GOD OF ISRAEL, will suddenly intervene to defend the little nation of Israel, all bets are off, and the arrogant Turkish president will be send to the dust together with his impotent „islamic” armies! Yes!

 3. Trackback: Cine este Gog si Magog? – Cercetatorii Profetiilor Biblice au sustinut pana acum ca este Rusia, dar acest cercetator a descoperit ca este Turcia si evenimentele recente ii dau dreptate tot mai mult | agnus dei - english + romanian blog
 4. barzilaiendan
  mart. 15, 2018 @ 15:15:45

  A republicat asta pe B a r z i l a i – e n – D a n .

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: