Biserica mesianica casatorind homosexuali

Apostazia nu cunoaste granite confesionale. In SUA, 76% dintre evreii americani sustin casatoriile gay, potrivit Pew Research.

VIDEO – Biserica mesianica – aici casatorind homisexualii. La acest punct de aberatie au ajuns unii. Dar de aceea spunea Scriptura:

Romani 1: 24. „De aceea, Dumnezeu i-a lasat prada necuratiei, sa urmeze poftele inimilor lor; asa ca isi necinstesc singuri trupurile;

25. caci au schimbat in minciuna adevarul lui Dumnezeu si au slujit si s-au inchinat fapturii in locul Facatorului, care este binecuvantat in veci! Amin.

26. Din pricina aceasta, Dumnezeu i-a lasat in voia unor patimi scarboase; caci femeile lor au schimbat intrebuintarea fireasca a lor in una care este impotriva firii;

27. tot astfel, si barbatii au parasit intrebuintarea fireasca a femeii, s-au aprins in poftele lor unii pentru altii, au savarsit parte barbateasca cu parte barbateasca lucruri scarboase si au primit in ei insisi plata cuvenita pentru ratacirea lor.”

https://www.facebook.com/sergiosebastian.garcia/videos/g.1356091484405365/1865652966842171/

9 comentarii (+add yours?)

 1. Evreii Mesianici din Romania
  mart. 16, 2018 @ 04:27:37

  Fals. In primul rand evreii mesianici nu au „biserici”. In al doilea rand nu ar face asa ceva. In al treilea rand nimic nu arata ca ar fi evrei mesianici in inregistrare. Totul se bazeaza pe titlul dat de cel care a postat inregistrarea. Este un ritual NEMESIANIC si este tinut intr-un cerc restrans pentru ca nu se permite asa ceva nici in sinagogile ortodoxe.

  • nanaarpy78
   mart. 17, 2018 @ 14:22:38

   In primul rand Biserica este totalitatea credinciosilor care Il urmeaza pe Isus Hristos, DECI evreii mesianici daca Il urmeaza pe Yeshua sunt Biserica Lui!!! (Stiu ca va deziceti de acest Nume, de altfel si de noi, dar asta e PACATUL VOSTRU!) In al doilea rand sunteti unii dintre voi lipsiti de dragoste, se simte si din comentariu!!! In al treilea rand nu ma mai mira nimic, ce se intampla.

 2. SUCIU
  mart. 16, 2018 @ 07:30:52

  Articolul cu Biserica Mesianică ce căsătoreşte homosexuali.. NU ESTE mesianică absolut deloc… EVREII MESIANICI ADEVĂRAŢI NU FAC AŞA CEVA şi NU ACCEPTĂ să facă ceva contrar ÎNVĂŢĂTURILOR LUI MESIA YESHUA..

 3. Evreii Mesianici din Romania
  mart. 17, 2018 @ 05:54:08

  Nu intelegeti evreii mesianici nu sunt „biserici” nici in nume si nici in crez si nici in forma/practica? Cel care a postat materialul video a scris o minciuna la titlu. Aceasta persoana habar nu are de evreii mesianici si nici forma de organizare si functionare a evreilor mesianici. In inregistrare NU apare nici un evreu mesianic! Mai concret nu cred ca se poate formula. (noi nu suntem biserica si nu avem biserici ptr ca nu suntem crerstini, crestinismul a aparut dupa noi si fara noi la cateva secole dupa moartea ultimilor apostoli evrei) VPentru inceput va recomandam acest material: https://www.youtube.com/watch?v=vQ-TM2uALto

  • nanaarpy78
   mart. 19, 2018 @ 11:58:56

   Un soi de mandrie este in voi. Dumnezeu mi a atins viata, puteti voi sa ziceti si sa va dezoceti de noi cat vreti. Eu nu m am referit la voi cu privire la materialul de sus, dar ma deranjeaza ca va deziceti de noi

 4. Anthony Ianosel, L.C. (Ret)
  mart. 17, 2018 @ 08:02:07

  AN INCREDIBLE FACT about all Sabbath-keeping people: They keep God-ordained Sabbath according to Catholic Pop Gregory calendar! A heresy without limitation, like God’s calendar is centered with the calendar invented by a mortal human pope!

  Not only that, but these folks have the audacity (and also some Protestant leaders) to claim publicly in their „services” that „This is the day that God has made”!

 5. nanaarpy78
  mart. 17, 2018 @ 14:26:19

  Dezgustator, nici nu pot urmari filmuletul, indiferent unde a fost

  • rodi
   mart. 19, 2018 @ 01:43:41

   pacatul orbeste. Gandeste ca Domnul Isus a stat la masa cu vamesi si pacatosi si le-a vestit Cuvantul lui Dumnezeu.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: