Sibienii ies în stradă şi mărşăluiesc pentru dreptul la viaţă

Marşul de la Sibiu este organizat de grupul „Studenți pentru Viață” Sibiu, Asociația Studenților Creștin-Ortodocși Români – filiala Sibiu, Arhiepiscopia Ortodoxă Română Sibiu, Alianța Evanghelică din România (Cultul Baptist, Cultul Penticostal, cultul Creștin după Evanghelie), Organizația Tinerilor din Sibiu (OTS), Asociația „Părinți pentru Viitor”, Asociația „Dia.Logos” şi Centrul de consiliere „Mama”.

Sibienii mărșăluiesc pentru dreptul la viață, sâmbătă, 24 martie. Aflat la cea de-a opta ediție națională, „Marșul pentru viață” are loc în mai multe localități din România și Republica Moldova, sub tema „O lume pentru viață”. În Sibiu, evenimentul se va derula între orele 13-15, având ca punct de pornire esplanada din fața Bisericii de pe bulevardul Mihai Viteazu.

Evenimentul dorește să sublinieze rolul pe care îl are familia și societatea în sprijinirea femeilor aflate în așa-numita criză de sarcină, respectiv când ea ia în considerare întreruperea cursului firesc al sarcinii și se gândește la posibilitatea de a face avort.

Traseul marșului din Sibiu, din 24 martie, se va desfășura pe bulevardul Mihai Viteazul – Calea Dumbrăvii – Piața Unirii – strada Nicolae Bălcescu – Piața Mare. În Piața Mare, pe o scenă special amenajată pentru acest moment, se vor ține câteva discursuri-mărturii pro-viață și pro-familie.

La ora 18.30 pr. prof. univ. Stelian Tofană va susţine în aceeaşi locaţie conferinţa „O lume pentru viaţă”.

Afla mai mult – http://www.tribuna.ro/stiri/eveniment/sibienii-ies-in-strada-si-marsaluiesc-pentru-dreptul-la-viata-133483.html

 

 

 

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: