VIDEO 100 000 de mii de oameni s-au adunat în Irlanda pentru a păstra dreptul la viață pentru nenăscuți

„Nici măcar nu ne-au consultat pe noi doctorii. Legea fundamentală care guvernează acțiunile noastre ca medici este in primul rând a „nu face rău”. Nu am fost meniți să  ucidem în mod intenționat sau să vătămăm vreun pacient, mai ales pe cel mai neajutorat, copilul nenăscut. Guvernul nu are dreptul să ne impună acest lucru „. -Dr. Judy Ceannt

Traducere Agnus Dei – Articol de Lifesite News 14 Martie 2018

(Dublin) – [LifeSiteNews.com] Un număr de 100.000 de persoane au participat la un miting în Dublin pentru a-și arăta sprijinul pentru dreptul de continuitate a vieții nenăscutului din Irlanda, spun organizatorii.

Conform campaniei „Salvați al 8-lea”, Marșul pentru Viată din 10 martie, a atras cea mai mare mulțime înregistrată vreodată în Dublin, pentru a-și exprima dorințele cu privire la problema avortului irlandez. Al optulea amendament la constituția irlandeză garantează dreptul la viață al copilului nenăscut. Guvernul irlandez pro-avort va organiza un referendum la sfârșitul lunii mai, în speranța de a elimina amendamentul.

Purtătoarea de cuvânt, Doamna Niamh Ui Bhriain a declarat, printr-un comunicat de presă, că propunerea guvernului de avort a trezit „gigantul nostru adormit” și campania de salvare a Irlandei de la avort se așteaptă acum la „o creștere a voluntarilor” de a lucra pentru un vot de „NU” la referendum” .
„Aceste numere uriașe reprezintă o creștere a poporului împotriva elitelor politice și a mass-mediei și împotriva puternicei industrii internaționale de avort care au turnat milioane într-o campanie care atacă legile noastre de pro-viață. provocând oamenii să respingă industria avortului și să ceară un răspuns mai favorabil pentru mame și copii „, a afirmat ea. „Avortul nu are loc într-o societate progresivă și plină de compasiune …”

VIDEO – https://www.facebook.com/Allirelandrallyforlife/videos/10155457655204150/

 

 

Reclame

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: