Dumnezeu Binecuvântează Americanii Prin Fraţii Români din Phoenix – Feed The Homeless (Intro) O Misiune a Bisericii Happy Valley Phoenix, Arizona

Feed the Homeless – O Misiune a Bisericii Happy Valley Phoenix, Arizona

Biserica Happy Valley slujind oamenii homeless [oameni ai strazii]

Matei 25:31-40

31 Când va veni Fiul omului în slava Sa, cu toţi sfinţii îngeri, va şedea pe scaunul de domnie al slavei Sale. 32 Toate neamurile vor fi adunate înaintea Lui. El îi va despărţi pe unii de alţii cum desparte păstorul oile de capre; 33 şi va pune oile la dreapta, iar caprele la stânga Lui. 34 Atunci, Împăratul va zice celor de la dreapta Lui: ‘Veniţi, binecuvântaţii Tatălui Meu, de moşteniţi Împărăţia, care v-a fost pregătită de la întemeierea lumii. 35 Căci am fost flămând şi Mi-aţi dat de mâncat; Mi-a fost sete şi Mi-aţi dat de băut; am fost străin şi M-aţi primit; 36 am fost gol şi M-aţi îmbrăcat; am fost bolnav şi aţi venit să Mă vedeţi; am fost în temniţă şi aţi venit pe la Mine.’ 37 Atunci, cei neprihăniţi Îi vor răspunde: ‘Doamne, când Te-am văzut noi flămând şi Ţi-am dat să mănânci sau fiindu-Ţi sete şi Ţi-am dat de ai băut? 38 Când Te-am văzut noi străin şi Te-am primit sau gol şi Te-am îmbrăcat?39 Când Te-am văzut noi bolnav sau în temniţă şi am venit pe la Tine?’ 40 Drept răspuns, Împăratul le va zice: ‘Adevărat vă spun că, ori de câte ori aţi făcut aceste lucruri unuia din aceşti foarte neînsemnaţi fraţi ai Mei, Mie mi le-aţi făcut.’

Pastor Cornel Avram: Chiar daca America este tara tuturor posibilitatilor si este tara cea mai bogata din lume. Chiar daca aici Dumnezeu a binecuvantat poporul roman intr-un mod deosebit, care depaseste imaginatia noastra, chiar daca Dumnezeu ne-a binecuvantat cu biserici frumoase si cu conditii deosebite, cu case frumoase s chiar luxoase, in aceasta tara ca si oriunde in lume, se gasesc si oameni care n-au unde sa-si plece capul. Sunt oameni care n-au locuinte, oameni care n-au ce manca. Noi ii numim oamenii strazii. Din dorinta de-a implini acest Cuvant a lui Dumnezeu si de a satura pe cei care sunt flamanzi si de a da o haina celui care este dezbracat, tineri frati si surori, oameni din aceasta biserica s-au gandit sa binecuvanteze pe oamenii strazii. Si lunar, uneori mai des, uneori mai rar, dupa nevoie, fratii si surorile din biserica, tinerii din biserica se mobilizeaza, se deplaseaza in centrul orasului. Si acolo, intr-un loc care se amenajeaza ad hoc, oamenii sunt saturati. Li se ofera o hrana calda, ceea ce pentru ei reprezinta  o mare binecuvantare si o mare bucurie.

Intotdeauna, oamenii acestia sunt slujiti  si binecuvantati in Numele Domnului. Li se spune ca lucrarea aceasta se face datorita Domnului Isus Hristos si dragostei pe care o purtam Domnului Isus Hristos Mantuitorul nostru. Tinerii lucreaza si slujesc cu entuziasm, dupa cum o sa vedeti- cum pregatesc mancarea, cum o transporta, cum slujesc. Acolo la fata locului se va canta cantari de lauda la adresa lui Dumnezeu in timp ce oamenii sunt saturati. Sunt asa de multumiti. Sunt asa de satisfacuti ca oamenii din aceasta biserica  simt aceasta responsabilitate inaintea lui Dumnezeu ca sa se gandeasca la cei care sunt mai putin privilegiati, la cei care n-au un loc caruia sa-i spuna casa. N-au perna unde sa-si plece capul. Si hrana lor poate se limiteaza la tomberonuri de unde servesc din gunoiul aruncat de altii sau din mila altora.

Dorim ca Dumnezeu sa binecuvanteze biserica. Dumnezeu sa binecuvanteze pe toti cei care se implica. Dorim ca si aceasta emisiune sa fie o inspiratie pentru altii. Ceea ce facem nu facem ca sa castigam membrii, ca sa se mareasca donatiile la biserica. Ci facem din dorinta ca sa se implineasca Cuvantul lui Dumnezeu si facem pentru a binecuvanta pe oamenii care  asteapta o farfurie de mancare calda  si asteapta ca cineva cu caldura  si dragoste sa-i inconjoare  si sa le ofere un cuvant de mangaiere atunci cand sunt disperati. Multi din oamenii acestia traiesc asa toata viata  si din motive obiective sau subiective, nu pot sa iasa din aceasta stare. Dar altii au ajuns acolo din cauza unei boli. Altii au ajuns acolo din cauza unui divort. Altii au ajuns acolo din cauza altui necaz. Le-a ars casa sau mai stiu eu ce li s-a intamplat si n-au avut asigurarea necesara. Altii au fost alungati de acasa si n-au posibilitati financiare. Indiferent de motivul pentru care oamenii ajung intr-o astfel de circumstanta, acesti oameni depind de mila altora si de indurarea lui Dumnezeu. Dumnezeu sa va vorbeasca si dvs. si sa va binecuvanteze prin aceasta emisiune. Inchinati-va impreuna cu noi si va dorim  intotdeauna sanatate, binecuvantare, har si pace.

VA URMA….

FEBRUARIE 2018 VIDEO 1 –https://www.facebook.com/happyvalley.cc/videos/1616436718393057/

FEBRUARIE 2018 VIDEO 2 –https://www.facebook.com/happyvalley.cc/videos/1616413605062035/

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: