Doua minuni de la intalnirea dr. Camelia Smicala cu copiii

Rugaciunile acestei mame, mult si greu incercate, si rugaciunile tuturor celor ce simt alaturi de dr. Camelia Smicala incep sa aiba efect. Sa nu slabim lantul rugaciunii si a postului in care ne aflam ca grup de suport a familiilor cu copiii luati in mod abuziv de protectia copilului din diferite tari. (Daca doriti sa va implicati, cititi aici – Familia este inca sub asediu. De aceea dragi crestini sunteti chemati din nou si anul acesta la lupta in post si rugaciune care incepe intr-un nou lant de 40 de zile pe data de  19 februarie – 07 aprilie)

Cu multa bucurie in suflet aflam de la Camelia Smicala ca ieri s-au intamplat doua minuni. Dumnezeu a induplecat inima celor de la Lastenjou (protectia copilului), dandu-i voie sa-si vada copiii impreuna. Pana atunci ea nu-i putea vedea decat separat. Spune Camelia ca e pentru prima data cand copiii au fost ascultati, deoarece ei au tot cerut sa li se dea voie sa se intalneasca impreuna cu mama lor. Apoi, obosita dupa ce cu o zi inainte a gatit mancare de tot felul pentru acesta intalnire, Camelia ne spunea cu bucurie ca lucratorii de la protectia copilului care au fost de fata s-au induplecat din nou si le-a dat voie sa fie impreuna 3 ore,  timp dublu care era programat.

Deci, sa nu slabim cu rugaciunile noastre. Dumnezeu lucreaza si asteptam si ne rugam sa lucreze pe deplin. Ii cerem ca Mihai si Maria sa vina acasa la mama lor. Doamne, in mila Ta nemarginita, asculta aceasta rugaciune a noastra pentru Camelia si pentru toate mamele care sufera zi si noapte din cauza nedreptatilor suferite din partea sistemelor abuzive.

Uitati cu cata dragoste si cat efort s-a pregatit Camelia Smicala pentru aceasta intalnire, ca o mama iubitoare si grijulie ca sa faca bucurie copiilor sai.

4 comentarii (+add yours?)

 1. octavpelin
  mart. 18, 2018 @ 02:58:13

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

 2. orely
  mart. 18, 2018 @ 13:05:09

  O,cit ne bucuram si noi toti cei ce am fost cutremurati de drama acestor copilasi si a mamei lor! Ne bucuram si noi de aceasta Minune a familiei reunite asa de frumos in sfarist impreuna pentru citeva clipe. Doamne ajuta ,Doamne da Izbinda!
  Numai o MAMA Adevarata poate sa faca atitea sacrificii si sa se obosesca asa de mult cu atita daruire cum s-a pregatit d-na Camelia Smicala ,am fost impresionata ce buna gospodina este si ce MAMA Model in daruire si Dragoste ,ne rugam mai departe pina ce va veni ziua REINTREGIRII FAMILIEI, IN SFARIST !
  Dorim sa fie cit mai curind si Autoritatile Finlandeze sa redea dreptul acestei mame daruite de Dumnezeu acestor copilasi sa ii creasca cu Dragostea adevarata de mama Buna pe care a dovedit-o pina acum de atitea ori ca o are si ca merita dreptul la cresterea lor, chiar si atunci cind imprejurarile vietii au facut-o sa treca prin momente grele si sa lupte singura cu nedreptatile vietii. Ii dorim multa Sanatate si Rabdare ,Credinta si Succes in continuare si ei si copiilor. Iar noi alaturi de ei sa nu incetam sa ne rugam si sa postim, caci Taria noastra este doar in Domnul Dumnezeu Singurul care poate face Minuni!

 3. orely
  mart. 18, 2018 @ 13:22:57

  Nu pot totusi sa inchei fara sa apreciez si dragalasii copilasi ce stiu sa se bucure de orice moment cit de scurt ca sa fructifice clipele oferite uitind de durerea despartirii si bucurindu-se de frumusetea legaturii FAmiliei nedistruse de imprejurarile vitrege ale vietii si stiind sa pretuiasca ceea ce Dumnezeu le-a dat pe acest pamant buna lor mama si ei unul pe altul !
  Domnul Isus sa ii Binecuvinteze si sa le dea biruinta Unirii familiei!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: