Mii de creștini trimit cartonașe cu rugăciuni la Casa Albă

Foto Congressman Mike Bost FB

După ce a fost ales președinte, Trump a declarat știrilor CBN că are nevoie de Dumnezeu mai mult ca oricând. Un membru al congresului i-a încurajat pe oamenii din regiunea sa să își noteze rugăciunile pentru președinte și să i le trimită. Trebuia să fie un gest pozitiv, însă media l-a prezentat într-o lumină negativă. Abigail Robertson are detalii.

Congresmanului Mike Bost nu i-a plăcut ce a văzut la începutul anului 2017. Au avut loc multe proteste și mulți oameni cunoscuți au spus clar că nu vor susține noua administrație. Soția lui a avut o idee, cea de a strânge rugăciuni și de a le trimite noului președinte.

Oameni de toate vârstele i-au scris președintelui. Bost le-a citit pe toate pentru a se asigura că doar mesajele inspiratoare vor ajunge la președinte.
„Am crezut că vom primi vreo 30, însă am primit sute de rugăciuni. O femeie de 90 de ani a spus: „Nu am mai scris unui președinte. Mă bazez pe dumneavoastră și mă rog pentru dumneavoastră în fiecare zi ca să puneți pe picioare această țară care are mare nevoie de ajutor.” a spus Mark Bost.

Bost a trimis scrisorile la Casa Albă, neștiind dacă vor fi citite sau nu. Apoi, câteva luni mai târziu, a fost invitat în Biroul Oval, la președinte.

Un ajutor de la Casa Albă a luat cartonașele de rugăciune de pe un raft și le-a adus.

La aproape un an după acea întâlnire, Bost a primit o poză pe care era el cu președintele și în mână avea cartonașele de rugăciune. Biroul său a decis să publice fotografia pe rețelele de socializare. Poza a fost publicată trei zile după împușcăturile dintr-o școală din Florida când au murit 17 persoane. Sincronizarea a cauzat multe reacții violente pe internet.

„Un grup de atei a scris pe rețelele de socializare că au avut loc aceste împușcături într-o școală din Florida iar noi nu facem altceva decât să ne rugăm? Apoi, totul a luat o întorsătură negativă. Este trist că în zilele noastre organele media creează o falsă impresie și apoi ne-a calomniat pentru ce am făcut. Există alte acțiuni care se pot întreprinde pe lângă rugăciune. Sigur că da. Da nu puteți să nu vă rugați dacă sunteți credincioși. Trebuie să vă rugați.”a spus Mark.

Bost a spus știrilor CBN că e știe direct de la sursă ce efect au rugăciunile asupra politicienilor.
„Scriptura spune clar că trebuie să ne rugăm pentru liderii noștri.”

El a pus aceste versete în practică toată viața, indiferent cine a fost președintele: „În timpul administrației Obama am slujit în statul Illinois. Nu am fost de acord cu el legat de multe probleme. Însă m-am rugat mereu pentru el.”

În ciuda ecoului negativ din presă, Bost mi-a spus că au o nouă sacoșă cu mesaje, pregătită să fie trimisă la președinte. Soția lui speră ca în curând să strângă cartonașe din întreaga țară.

Facem asta, după cum scrie în 1 Timotei 2:1,2: „Vă îndemn dar, înainte de toate, să faceţi rugăciuni, cereri, mijlociri, mulţumiri pentru toţi oamenii, pentru împăraţi şi pentru toţi cei ce sunt înălţaţi în dregătorii…” Cuvântul lui Dumnezeu ne spune clar să ne rugăm pentru liderii noștri.
Stire difuzata in emisiunea Mapamond creștin 713 – 18 martie 2018. Ultimele știri creștine – http://alfaomega.tv/stiri

5 comentarii (+add yours?)

 1. dininimapentrutine
  mart. 17, 2018 @ 01:16:56

  A republicat asta pe Ciprian Barsan.

 2. octavpelin
  mart. 17, 2018 @ 04:36:12

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

 3. Mike Olari
  mart. 17, 2018 @ 08:35:34

  A republicat asta pe DREPTATE ÎN DRAGOSTE.

 4. Dorian C
  mart. 17, 2018 @ 10:36:46

  A republicat asta pe Christ4roNews.

 5. GHEMES MELANIA
  mart. 18, 2018 @ 01:30:01

  IN FATA LUI DUMNEZEU TOTI SINTEM EGALI DOAR CA NOI OAMENI RASPUNDEM DE FIECARE FAPTA FACUTA . DUMNEZEU NEA DAT CREATIA SA PAMANTUL SAL LOCUIM SA AVEM GRIJA DE EL SI SA NE CINSTIM APROPRIATI SA FIM UNUL SI ACELAS DAR AGONIA DUPA BANI DISTRUG GINDUL OMULUI TIMPUL FUGE SI VIATA CONSUMATA FARA SA FACEM ACEA CE DUMNEZEU SFINTUL NEA CERUT SA FIM BUNI IUBITORI SA AVEM RABDARE UNUL CU CELALALT CELE DOUA LUCRURI CE NE LEAGA DE PAMINT ESTE FRICA SI IUBIREA EU PREFER IUBIREA FRICA O TIN IN SIN CA STIU CA DUMNEZEU MA VEDE AMIN

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: