Titus Corlatean – Ministrii din guverne importante au pus presiuni – avem dialog cu oameni cu greutate, ambasadori care spun ca nu este bine ceea ce facem….[Biserica Baptista Betania Sibiu]

Este un timp in care trebuie sa lucram cu foarte multa credinta, rugaciune si unitate. 

Ministrii din guverne importante, din Europa asta,  au venit la Bucuresti (nu se stie acest lucru) si au intrat in cabinetele oamenilor care decid si au pus presiune si le-au cerut sa renunte la sustinere. Si slava Domnului, cei care au fost supusi la aceste presiuni n-au cedat. Sunt lucruri care se intampla, Noi avem dialog cu oameni cu greutate, ambasadori care spun ca nu este bine ceea ce facem….

Titus Corlatean la Biserica Baptista Betania Sibiu – [fragment] Este un timp in care trebuie sa lucram cu foarte multa credinta, rugaciune si unitate. Si cand spun cuvantul unitate, nu este intamplator. Noi stim ca romanii nu stralucesc, din pacate, la capitolul unitate. Adesea si cel rau lucreaza intre noi si sus si jos. Exista dezbinare, exista tensiuni, exista tot felul de lucruri care ne indeparteaza de unitate. Eu nu am speranta, iluziile si nici n-ar fi bine  sa fie o unitate politica pentru ca suntem diferiti si trebuie sa avem  gandiri si idei  poate diferite care se completeaza, care schimba, care adauga. Dar unitatea unei natiuni in lucrurile esentiale, es trebuie realizata. Si nu se poate realiza altfel decat prin unitate in credinta. Si am vazut acest lucru posibil atunci cand acea familie Bodnariu a fost lipsita, de un stat democratic, liber, prosper, pe care noi il invidiam, il respectam, a fost lipsita de copii. A fost reactia bisericilor, oamenilor din tara si din strainatate si am vazut atunci unitatea crestina in Romania  si dinspre biserica ortodoxa si bisericile neoprotestante. Acolo era firesc sa fie asa pentru ca familia era din biserica neoprotestanta. Si am vazut unitate in rugaciune. Am vazut unitate in actiune. Si Domnul a dat favoare. Deci se poate.

Aceasta lucrare care e o lucrare foarte profunda necesita unitate. Si va spun un lucru ca sa avem foarte clar despre ce vorbim. Ne luptam cu forte care nu doresc acest lucru. Au fost oameni cu greutate. Ministrii din guverne importante, din Europa asta, care au venit la Bucuresti (nu se stie acest lucru) si au intrat in cabinetele oamenilor care decid si au pus presiune si le-a cerut sa renunte la sustinere. Si slava Domnului, cei care au fost supusi la aceste presiuni n-au cedat. Sunt lucruri care se intampla, Noi avem dialog cu oameni cu greutate, ambasadori care spun ca nu este bine ceea ce facem. Dar noi avem un Dumnezeu. Si cand Domnul a spus ceva, noi nu avem voie sa spunem altceva. Asa incat este nevoie de rugaciune. Este nevoie de unitate. Trebuie sa ne facem partea uneori invatand mai bine ce inseamna indelunga rabdare. [..] (fragment din mesaj.)

Cititi – Titus Corlățean semnalează o situație gravă la Focşani: Astept foarte clar pozitii, atitudini si masuri pentru ca astfel de lucruri sa nu se mai intample in scolile romanesti.

Biserica Betania Sibiu 18.03.2018  Titus Corlatean de la minutul 52:00

3 comentarii (+add yours?)

 1. Becheci Stela
  mart. 19, 2018 @ 02:10:20

  Dumnezeu să vă binecuvânteze și să dea o mare biruință la acest referendum din toate punctele de vedere, pentru țara noastră România. Slăvit să fie Numele Dumnezeului nostru Atotputernic în vecii vecilor.

 2. octavpelin
  mart. 19, 2018 @ 04:15:43

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

 3. Trackback: Realitatea.net – Drepturile homosexualilor revin în atenția Parlamentului | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: