Jim Caviezel critică reticența creștinilor de a-și împărtăși credința, avertizând că, fără evanghelizare, biserica devine un „club de elită”.

Caviezel critică natura mentalității de „ego” a Hollywood-ului  și, de asemenea, reticența creștinilor de a-și împărtăși credința, avertizând că, fără evanghelizare, biserica devine un „club de elită”.

Traducere Agnus Dei 20 martie 2018

Actorul Hollywood-ului Jim Caviezel, care a jucat rolul lui Isus în Patimile lui Hristos, a spus că se simte chemat de Dumnezeu să facă filme creștine pentru a împărtăși Evanghelia, potrivit Christian News.
Caviezel il
interpretează pe ucenicul Luca în ultimul său film, Pavel, apostolul lui Hristos, care va fi lansat la sfârșitul acestei luni în SUA.

Jim Caviezel joacă rolul lui Luca în „Pavel, apostolul lui Hristos”.
„Vreau să fiu clar cu ​​voi, industria din care fac parte a fost în jur de un secol vechime, Cuvântul lui Dumnezeu a fost în jur de 5000 de ani, dacă vreți să vă întoarceți înapoi la Moise și la Avraam”, a declarat el pentru Christian Post atunci când a fost întrebat de ce continuă să joace roluri religioase în filme.
„Eu sunt tipul potrivit (pentru părți)? Nu, nu m-am gândit niciodată că eu sunt tipul potrivit să-l joc pe Isus, dar un prieten de-al meu mi-a spus acest lucru, a spus el – „Dumnezeu nu alege mereu pe cel mai bun, dar te-a ales pe tine, așa deci, ce ai de gând să faci despre asta? ”

Caviezel critică natura mentalității de „ego” a Hollywood-ului  și, de asemenea, reticența creștinilor de a-și împărtăși credința, avertizând că, fără evanghelizare, biserica devine un „club de elită”.
„Nu m-am concentrat niciodată asupra mea, am vrut doar să joc bine personajul”, a spus el despre rolul său de Luca. „Creștinii trebuie să înțeleagă că suntem 2,3 miliarde, adică mult mai mulți decât 300 de milioane de oameni în Statele Unite, dar dacă vrem să ținem adevărul, trebuie să-l arătăm prin dragoste”.
El a continuat: „Dacă-ți zic: „De ce te-ai convertit? ” Ai spune: „Din pricina iubirii Sale față de mine”. Ei bine, atunci de ce nu vei împărtăși asta cu alții?

4 comentarii (+add yours?)

 1. octavpelin
  mart. 21, 2018 @ 03:49:44

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

 2. Anthony Ianosel, L.C. (Ret)
  mart. 21, 2018 @ 08:23:37

  RECENTLY, in a sermon, Rev. PITT POPOVICI from his Ecclesia in Gwinett, Atlanta, Georgia, stated emphatically that our American churches are afflicted with „stirpiciune” (a church that does no engage in missionary work and produce no fruit). That’s a very harsh conclusion rendered about our American churches (Romanian included), by a veteran Baptist preacher, 100 years-old!

 3. Trackback: Jim Caviezel critică reticența creștinilor de a-și împărtăși credința, avertizând că, fără evanghelizare, biserica devine un „club de elită”. – CrestinTotal.ro
 4. Dorian C
  mart. 21, 2018 @ 17:07:27

  A republicat asta pe Trezire si Restaurare.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: