Creștinii din Siria apelează la ajutorul nostru. Mulți dintre ei sunt înconjurați de trupe turcești și grupări militante islamiste care îi amenință cu moartea dacă nu se convertesc la islam.

 

FOTO – Imagini din razboiul interminabil din Siria a inceput in 2011. Au murit 470,000 de persoane, cu 1,9 milioane raniti, potrivit celor mai recente date din august 2014, potrivit Wikipedia.

7 ani lungi de război in Siria. Dumnezeu să aibă mila de toți crestinii din Siria și de oriunde s-ar afla ei. Mulți dintre ei sunt înconjurați de trupe turcești și grupări militante islamiste care îi amenință cu moartea dacă nu se convertesc la islam.

Prezentăm în această săptămână din piața Mahane-Yehuda, piața în aer liber din Ierusalim.
Creștinii și alți locuitori din orașul sirian Afrin apelează la ajutorul și rugăciunea oamenilor din întreaga lume. Mulți dintre ei sunt înconjurați de trupe turcești și grupări militante islamiste care îi amenință cu moartea dacă nu se convertesc la islam.

Iată un strigăt de ajutor din partea grupului de creștini AVC International, care a postat pe Facebook, cerându-ne să ne rugăm pentru acești creștini persecutați.

„Prieteni, pe 12 martie am primit un apel telefonic tulburător de la un lider al unei biserici din Siria. Atacurile inumane împotriva orașului Afrin continuă nestingherite încă din ianuarie. Ca rezultat, mii de oameni suferă de foame, au rămas fără case și nu pot primi îngrijiri medicale din cauza lipsei de provizii medicale și a doctorilor puțini. Acest apel telefonic ne-a confirmat temerile. Chiar în acest moment, islamiștii și armata turcă merg din casă în casă în orășelele și satele din jur, căutându-i pe cei care nu sunt musulmani. Când îi găsesc, le dau oportunitatea să se plece și să se închine lui Allah, chiar acolo, înaintea lor, sau suportă consecințele. Prieteni, această situație e o mare amenințare pentru Biserică. Din perspectivă umană, nu putem face prea multe. Ca și credincioși însă, la nivel spiritual, noi putem face ceva. Isus Hristos Însuși ne-a poruncit nouă, celor care facem parte din Trupul Său, să ne rugăm pentru semenii noștri care sunt în suferință. Noi putem să ne unim într-un mod eficient în rugăciune, să aducem acești oameni înaintea Domnului și să ne încredem în Dumnezeu că El va interveni în această situație. Vă rugăm, haideți să ne unim în rugăciune! În următoarele 21 de zile vrem să postim și să ne rugăm pentru biserica din Siria. La ora 18, vom veni împreună pentru câteva minute și ne vom uni inimile și cugetele în rugăciune, pentru a-i aduce pe frații noștri înaintea Domnului. Dumnezeu are ultimul cuvânt și ne încredem în voia Sa perfectă pentru această situație.”

Haideți să ne unim în rugăciune pentru frații și surorile noastre! Pentru mai multe informații despre starea actuală, puteți accesa www. cbnnews.com
Știre difuzată în emisiunea Jerusalem Dateline 221 – 24 martie 2018 , la Alfa Omega TV.
Ultimele stiri creștine: http://alfaomega.tv/stiri

4 comentarii (+add yours?)

  1. dininimapentrutine
    mart. 22, 2018 @ 02:37:04

    A republicat asta pe Ciprian Barsan.

  2. DUMITRU CIURARIU
    mart. 23, 2018 @ 03:45:28

    PRIN ACEASTA PRIGONIRE PRIN CARE TREC ALESII LUI D–ZEU –NE ARATA DOMNUL IISUS CA VENIREA LUI ESTE MAI APROAPE CA ORI CAND-PENTRUCA DOAR PRIN MARTIRAJUL ACESTA SE COMPLETEAZA NUMARUL CELOR ALESI-SI CAND ESTE COMPLET NUMARUL CRESTINILOR ALESI SE VA ANCHIDE USA HARULUI SI SFARSITUL LUMII VA VENI–SI ASA VA PUNE DOMNUL CAPAT SUFERINTEI MARTIRILOR

  3. octavpelin
    mart. 23, 2018 @ 04:01:16

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari