Medicii nu mai pot sa facă nimic pentru ea, dar Bella crede în puterea rugăciunii și cere tuturor să se roage pentru un miracol.

Traducere Agnus Dei  Stire de la CBN NEWS.

Medicii nu mai pot sa facă nimic pentru ea, dar Bella crede în puterea rugăciunii și cere tuturor să se roage pentru un miracol.

Medicii au informat-o că știința medicală nu mai poate face nimic pentru ea. Deși prognoza ei era sumbră, Bella nu a renunțat. Ea a apelat: „Vă rog să cereți la orișicine pe care cunoașteți să se roage pentru mine”. „De la seara de veghe, ea nu mai are febră,….

O adolescentă din Carolina de Sud spune că toate rugăciunile  aduse pentru ea lucrează. Bella Muntean a fost diagnosticată cu osteosarcom în 2016 și a postat săptămâna trecută pe Instagram că medicii au informat-o că știința medicală nu mai poate face nimic pentru ea. Trebuia să fie plasată în îngrijirea hospice.

Deși prognoza ei era sumbră, Bella nu a renunțat. Ea a postat pe Instagram astfel: „Acesta nu este sfârșitul, știu că Dumnezeu are un plan pentru mine și că El face minuni. Cu fiecare celulă din corpul meu, eu cred că voi fi vindecată„.

Ea a adăugat: „Ceea ce am nevoie acum este rugăciune. Vă rog să cereți la orișicine pe care cunoașteți să se roage pentru mine”.

Mama lui Bella, Brenda Muntean, a declarat pentru CBN News că „Bella crede în puterea rugăciunii și cere tuturor să se roage pentru un miracol. Ea spune că nu contează ce spun doctorii, deoarece Dumnezeu este vindecătorul și încă nu-i este timpul. Știe că Dumnezeu va continua să o folosească pentru a ajunge la alții prin povestea ei. ”

Ea i-a încurajat pe oameni să urmeze călătoria de doi ani a lui Bella pe „Podul de Îngrijire”.
Bella a postat: „Rugăciunea lucrează!! Medicul meu de la Clinica Cleveland ne-a răspuns din nou și ne-a asigurat că „avem un plan!” Voi lua trei feluri de medicamente pentru a ajuta la stabilizarea lucrurilor și apoi să caut un tratament la un studiu clinic, într-un loc ca Washington sau Atlanta și voi încerca, de asemenea, un regim de giusuri. Sperăm că și chirurgia mea arterială ajută la stabilizarea lucrurilor pentru că am tăiat fluxul sanguin la unele dintre cele mai mari tumori. Sunt așa de fericită că există un plan pentru mine. ”

Sute au participat la un serviciu de rugăciune la Biserica Metodistă din Greer, Carolina de Sud pentru Bella.

Mama ei, Brenda, a declarat pentru CBN News: „De la seara de veghe, ea nu mai are febră, se simte mai bine și astăzi nu a mai avut nevoie de medicamente pentru durere; acestea sunt minuni în sine. Noi știm că rugăciunile lucrează și Dumnezeu răspunde rugăciunii și este milostiv!

„Mă simt mult mai bine”, a spus Bella, „În fiecare zi când stau în pat și respir, mulțumesc lui Dumnezeu pentru viața mea”.

„Până când m-am îmbolnăvit, n-am realizat cu adevărat cât de pretioasă este viața. Fiecare secundă a fiecărei zile este o realizare, am o perspectivă foarte diferită asupra multor lucruri acum”, a continuat ea.
Postarea lui Bella din Instagram, de luni, a arătat-o cu fața radiind de bucurie, în timp ce era înconjurată de cadouri trimise de personae care-i doresc de bine.

 

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: