Lumină în întuneric în Thailanda

Într-un oraș cunoscut pentru întunericul spiritual de acolo, acum există un hotel unde călătorii se pot caza și care e o lumină în întuneric. Miranda Leah ne aduce povestea din Thailanda.
Mergem la neamuri pentru ca neamurile să vină la Tine. Aceasta este misiunea Hotelului Zion aflat în centrul orașului Chiang Mai care este un centru internațional de trafic de carne vie.

Bine ați venit la Hotelul Zion din orașul Chiang Mai, care este și cafenea și care, asemenea numelui pe care îl poartă, caută să fie lumină în întuneric.
„Nu vrem să fim un hotel oarecare. Vrem ca oamenii care vin aici, să simtă ceva diferit, să se simtă iubiți, să se simtă inspirați, să simtă că li se poartă de grijă.” a spus Christina Kwak.
Clădirea a fost cumpărată acum câteva săptămâni. Acum, echipe de la World Race ajută la finisarea hotelului pentru a putea primii călători.

Clădirea a fost cumpărată de organizația „Adventures in Missions,” care promovează conceptul lor inovativ „Afaceri și misiune”. Ei promovează ideea conform căreia un misionar poate face mai mult decât să planteze biserici.

Numai cei care au cunoștințe din domeniul administrativ, financiar sau de marketing pot aduce schimbări în viața noastră? Sau există o modalitate de a folosi darurile și talentele de la Domnul pentru a promova Împărăția Sa?

Această cafenea este doar un exemplu pentru modul în care Zion folosește cunoștințele în domeniul afacerilor pentru lucrarea din Thailanda.
„Întâmpin oamenii, îmi place să vorbesc cu ei despre Isus și să le spun cât de mult sunt iubiți de Isus.” a spus Hope, o angajată a Cafenelei Zion.

În timp ce a lucrat la Zion, Hope a auzit mesajul Evangheliei pentru prima dată. Personalul Hotelului Zion dorește să termine renovarea completă a clădirii în câteva săptămâni pentru a putea primi călători din întreaga lume.
Stire difuzata in emisiunea Mapamond creștin 714 – 25 martie 2018. Ultimele știri creștine – http://alfaomega.tv/stiri

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: