ISRAEL – Actorul american Mario Lopez a fost botezat de pastori români în Rîul Iordan

Actorul american Mario Lopez a fost botezat de doi pastori romani in Riul Iordan. Fratii romani i-au si cantat cantarea obisnuita la oficierea botezului in apa „Cine crede se boteaza. Cine-a crezut s-a botezat.” Se pare ca Mario Lopez a vazut grupul de frati romani oficiind botezul in apa si le-a cerut sa-l boteze si pe el.

UPDATE – 

Am aflat cine a fost unul dintre pastorii care l-au botezat pe Mario Lopez. Este fratele Doru D. Ilioi, dinsul ne-a informat:

Sunt pastor penticostal si i-am spus si dansului asta. Am facut si un pic de catiheza cu el si inainte si dupa botez. Sunt aproape sigur ca a spus aia din motive de PR sau ca a crezut ca celalalt pastor e catolic.

17 comentarii (+add yours?)

 1. cornelilioi
  mart. 23, 2018 @ 01:17:14

  A republicat asta pe ENCOURAGE by cornelilioi.

 2. dininimapentrutine
  mart. 23, 2018 @ 01:48:49

  A republicat asta pe Ciprian Barsan.

 3. Marius
  mart. 23, 2018 @ 11:02:34

  Nu erau Catolici cei ce au oficiat botezul

  • rodi
   mart. 23, 2018 @ 13:26:46

   ne-am dat seama ca preotii catolici nu boteaza adulti, dar asa a crezut Mario Lopez cand i-a vazut.

   • Doru D. Ilioi
    mart. 23, 2018 @ 17:53:25

    Nu, eu i-am explicat ca sunt pastor penticostal, dar dansul a zis ca e f ok. Plus ca am avut si un pic de catiheza cu el si inainte si dupa botez. Deci nu m-a confundat ca fiind catolic, a spus aia din motive de PR 🙂

    • rodi
     mart. 23, 2018 @ 20:13:41

     Va multumim ca ati clarificat. Nu v-am recunoscut in video, dar acum imi dau seama ca fr. Cornel Ilioi s-a referit ca sunteti dvs. intr-un mesaj catre Avram. Foarte frumos, acum daca intelegem e si mai semnificativ botezul. Si asa a fost semnificativ ca Mario Lopez a dorit sa faca botezul ca si adult, si chiar si faptul ca el a dorit mult sa viziteze Israelul, locul unde a pasit Domnul Isus. Dumnezeu sa lucreze la inima lui si sa se apropie mai mult de El, dupa acest pas. God bless you! Ce interesant e ca slujitori romani sa fie de folos unei personae venita din America in Israel. God works in mysterious ways! 🙂 Multe binecuvantari dvs. si familiei!

  • Doru D. Ilioi
   mart. 23, 2018 @ 17:56:40

   Sunt pastor penticostal si i-am spus si dansului asta. Am facut si un pic de catiheza cu el si inainte si dupa botez. Sunt aproape sigur ca a spus aia din motive de PR sau ca a crezut ca celalalt pastor e catolic.

 4. Narcis Damian
  mart. 24, 2018 @ 17:22:14

  Fratele Pastor Panican din Bucuresti a fost prezent la eveniment. Se poate vedea spre sfirsitu, videoului..

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: