TRIBUNA.RO – FOTO/ VIDEO – Sibienii au protestat împotriva avorturilor, într-un marș pentru viață: „Suntem generația pentru familie!”

”Marșul pentru viață” i-a unit, sâmbată, 24 martie, pe oameni de diferite confesiuni, vârste și profesii, într-un manifest anti-avort. Sub sloganul „O lume pentru viață”, sute de sibieni au ieșit pe străzile orașului pentru a-și exprima poziția pro-viață. Purtând cu steaguri tricolore sau purtând pancarte cu diferite mesaje precum „Suntem generația pentru familie”, „Bărbații adevărați nu presează femeile să facă avort”, „Fiecare copil merită o poveste”, „Familie biblică = familie sănătoasă”, ”Cu fiecare copil, un înger vine pe pământ”, participanții au plecat spre centrul orașului, pe traseul Mihai Viteazu – Calea Dumbrăvii – Piața Unirii – Pietonala Bălcescu – Piața Mare, unde, de pe o scenă special amenajată, organizatorii evenimentului au explicat semnificația marșului și mai ales, a vieții, prezentând și cifre despre rata avortului în România.

Cu o zi înainte de sărbătoare de Buna Vestire, credincioșii din Sibiu s-au alăturat celor 300 de localități din România și Republica Moldova, în “Marșul pentru viață”.

”Am venit aici ca să milităm împotriva indiferenței. Cel mai mult o simțim de la instituții mari, carora le-am acordat încrederea, ca să facă ceva pentru noi. Astăzi vorbim despre mămicile vulnerabile. Noi vrem să devenim mămici! Noi nu vrem să devenim femei rănite din cauza indiferenței noastre!, a spus Teodora, reprezentantul grupului “Studenți pentru viață”.

Afla mai mult –

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: