Pakistan: Zeci de indivizi care au ars de vii doi creștini acuzați de „blasfemie” au fost ACHITAȚI

O instanță pakistaneză a achitat [eliberat] douăzeci de persoane suspectate de implicare în linșarea și arderea de vii a unor creștini acuzați de blasfemie în 2014.
Shahzad Masih, 26 de ani, și Shama Shahzad, 24 de ani,  muncitori într-o fabrică de cărămidă, părinți a trei copii, au fost arși de vii, într-un cuptor industrial, de o mulțime furioasă, după ce tânărul creștin Shahzad Masih a fost acuzat că a distrus Coranul. Incidentul a avut loc în 2014, în orașul Kot Radha Kishan, scrie Breitbart.com
Zeci de localnici, care au participat la acest linșaj, au fost arestați atunci, iar în noiembrie 2016, un tribunal pakistanez a condamnat cinci bărbați la moarte, în timp ce alte zeci de persoane au primit sentințe diferite cu închisoarea. Tot atunci, 93 de persoane care au luat parte la incendierea cuplului creștin au fost achitate.
Sâmbătă, o altă instanță pakistaneză a decis să achite douăzeci de suspecți inculpați în cauză.
Blasfemia este o problemă sensibilă în Pakistan, iar o simplă afirmație poate declanșa violențe și crime împotriva creștinilor precum cea din 2014.
Episodul nu este unul izolat.Cel mai cunoscut râmâne atacul din anul 2015 asupra tânărului creștin Zubaih Masih, care a fost torturat și omorât de poliție. Mama tânărului a fost acuzată că a furat aur de la domiciliul angajatorului său musulman.
Potrivit Open Doors USA, care monitorizează de 25 de ani oprimarea creștinilor din întreaga lume, nivelul persecuției împotriva membrilor minorității creștine din Pakistan este extrem de ridicat.
SURSA – ACTIVE NEWS

2 comentarii (+add yours?)

 1. Anthony Ianosel, L.C. (Ret)
  mart. 25, 2018 @ 23:22:41

  IF OUR U.S.A. COURTS ARE CORRUPT AND POSE A MAJOR PROBLEM IN OUR COUNTRY…what can we expect of the „barbaros” courts („foreigners”)???
  http://pennsylvaniacourtwatch.com/research/judicial-corruption-yale-university-research/

  AS I urged before, I wish every leader in Diaspora should read the foregoing Law School article that exposes significant („major U.S. problem”) corruption in our American courts! This is public information dispensed by a major Law School Study in the United States, everyone in Diaspora should know about this important fact, and beware, don’t get caught in their (courts’) nets and traps! Always consult the experienced Christian consultants.

 2. octavpelin
  mart. 26, 2018 @ 02:20:29

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: