MARȘUL pentru VIAȚA VEȘNICĂ pe străzile orașului Dallas, Texas, Îl proclamă pe ISUS HRISTOS și mesajul Său de salvare

 

 

Trad. Agnus Dei Sursa CBN NEWS

Sâmbătă, mii de oameni au participat la un „marș pentru viețile noastre” în orașe din întreaga țară pentru a atrage atenția asupra problemei violenței armelor în țara noastră.
In seara
de Duminica Floriilor , mii de membri ai Primei Biserici Baptiste din Dallas, Texas și-au declarat în mod public credința marșând pe străzile din centrul orașului Dallas într-un „marș pentru viața veșnică”.

In timp ce formația de jazz a cântat pe un ton moale , membrii bisericii au purtat o cruce luminată mare pentru a simboliza credința lor în Isus Hristos și că mesajul său oferă singura speranță pentru națiune și lume. Crucea a fost ridicată înalt, într-un parc local.

Atunci când enoriașii s-au adunat în parc, cântăreața de gospel Sandi Patti a condus mulțimea cântând imnul „Ce mare Esti”.

Dr. Robert Jeffress, pastorul senior al Primei Biserici Baptiste Dallas, a ajuns pe scenă pentru a explica că acesta a fost punctul final al „Marșului pentru viața veșnică”.
„Suntem aici pentru a ne proclama credința în Isus Hristos”, a spus Jeffress. „Noi credem că Dumnezeu ne iubește, nu ne urăște … ne iubește și vrea să ne ofere cel mai mare dar din toate, darul vieții veșnice.” O relație cu Dumnezeu care poate începe acum și se va extinde pentru totdeauna și după moarte. ”

Jeffress a rezumat pe scurt povestea Noului Testament a lui Nicodim, fariseul, care a venit să-l vadă pe Isus așa cum este scris în Ioan 3: 1 – 21.
Isus a spus lui Nicodim: „Adevărat, adevărat îţi spun că, dacă un om nu se naşte din nou, nu poate vedea Împărăţia lui Dumnezeu.„. Nicodim I-a zis: ,,Cum se poate naște un om bătrân? Poate el să intre a doua oară în pantecele maicii sale și să se nască?”
5 Isus i-a răspuns: „Adevărat, adevărat îţi spun că, dacă nu se naşte cineva din apă şi din Duh, nu poate să intre în Împărăţia lui Dumnezeu.”
„Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Său Fiu, pentru ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viața veșnică”.

„În ce te increzi tu care să te ducă în ceruri?” a intrebat Jeffress. „Dacă aveți încredere în religie sau aveți încredere în fapte bune sau dacă aveți încredere în botez sau orice altceva, veți fi dezamăgiți.
„Există o singură cale spre cer … spre viața veșnică. Și aceasta este, să te încrezi în Isus”, a spus el.

VIDEO –

VIDEO Interviu cu Dr. Robert Jeffress la Fox News,  anul trecut.

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: