Video PSD a decis: Referendumul pentru familia tradițională, la pachet cu reglementarea parteneriatului civil

Foto Romania TV

Referendumul pentru familie, probabil în mai, în paralel cu legiferarea parteneriatului civil.

Dragnea: Iniţiativa de revizuire a Constituţiei pe tema definirii familiei va trece în regim de urgenţă de Senat şi, după promulgare, organizăm referendumul. 

”În acelaşi timp, nu putem să nu analizăm şi situaţia unei minorităţi din România, şi anume să discutăm serios despre oportunitatea legiferării unui tip de parteneriat civil şi i-am rugat pe colegii mei, şi aici l-am rugat pe domnul Victor Negrescu să poarte discuţii cu ONG-urile din domeniu pentru a merge, nu neapărat în paralel, dar către o formă legislativă prin care să se reglementeze şi această situaţie”, a afirmat Liviu Dragnea.

FLUIERUL.RO a semnat un articol cu titlul: Dragnea își bate joc de Familie în stilul caracteristic. Dragnea anunță urgentarea referendumului pentru familie și simultan Parteneriatul Civil pentru Homosexuali pe care-l vrea Legiferat. Parteneriatul Civil e tot „aceeși Mărie” cu un alt NUME. (Nota Redacției: Cum am mai spus e și Vina Coaliției Pentru familie” care nu au inclus în inițiativa lor dreptul inalienabil al copiilor de avea iun tată și un mamă în cadrul familiei. Iată că acum românii sunt prostiți pe față. Parteneriatul Civil e un sinonim pentru „familie” prezentat și băgat românilor pe gât, cum că ar fi „altceva”.)

PSD a decis: Referendumul pentru familia tradițională, la pachet cu reglementarea parteneriatului civil

Social-democrații au discutat, luni, despre organizarea referendumului pentru familie, în cadrul Biroului Permanent Naţional la PSD. Inițiativa cetățenească privind redefinirea familiei ca uniune între bărbat și femeie este blocată la Senat, în acest moment. Președintele PSD, Liviu Dragnea a anunțat că imediat după promulgarea modificărilor la legea referendumului, inițiativa cetățenească privind redefinirea familiei tradiționale va intra în linie dreaptă, pentru adoptare în Parlament. În plus, șeful PSD anunță că se va iniția și o dezbatere privind un ”anumit tip de parteneriat civil”.

Afla mai mult – https://www.libertatea.ro/stiri/psd-discuta-despre-referendumul-pentru-familia-traditionala-scrutinul-ar-putea-avea-loc-luna-mai-2193654

Dragnea: Iniţiativa de revizuire a Constituţiei pe tema definirii familiei va trece în regim de urgenţă de Senat şi, după promulgare, organizăm referendumul VIDEO

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, după şedinţa BPN al partidului, că iniţiativa de revizuirea a Constituţiei pe tema definirii familiei, care a fost adoptată de Camera Deputaţilor în urmă cu aproape un an, va trece şi de Senat în regim de urgenţă, iar după promulgare va fi organizat referendumul. Dragnea a susţinut că, în acelaşi timp, va fi iniţiată o dezbatere privind oportunitatea reglementării parteneriarului civil în România.

”În procedură de urgenţă să o adoptăm, după care să o trimitem la promulgare. După ce preşedintele o promulgă, după ce va fi publicată în Monitorul Oficial, vom decide imediat să se continue procedura în Senat, respectiv votul efectiv pentru revizuirea Constiuţiei şi stabilirea datei referendumului”, a afirmat Dragnea.

El susţine că, în acelaşi timp, va fi iniţiată o dezbatere privind oportunitatea reglementării parteneriarului civil în România.

”În acelaşi timp, nu putem să nu analizăm şi situaţia unei minorităţi din România, şi anume să discutăm serios despre oportunitatea legiferării unui tip de parteneriat civil şi i-am rugat pe colegii mei, şi aici l-am rugat pe domnul Victor Negrescu să poarte discuţii cu ONG-urile din domeniu pentru a merge, nu neapărat în paralel, dar către o formă legislativă prin care să se reglementeze şi această situaţie”, a afirmat Liviu Dragnea.

Întrebat dacă are această iniţiativă pentru că se teme de protestele comunităţii LGBTI, liderul PSD a răspuns: ”Motivul meu nu este teama de eventuale proteste, nici nu am auzit că se intenţionează să se întâmple asta. Motivul l-am explicat destul de clar şi simplu. Este vorba despre o minoritate pe care nu ne putem face că nu o vedem sau nu putem spune că nu există. Ca orice minoritate dintr-o societate trebuie să fie tratată aşa cum trebuie şi atunci trebuie să încercăm măcar să găsim o modalitate prin care măcar o parte din solicitările dumnealor să fie rezolvate. Dacă vom reuşi”.

El a adăugat că se lansează o dezbatere pe această temă.

Întrebat dacă referendumul pentru redefinirea familiei în Constituţie ar putea fi organizat în luna mai, Liviu Dragnea a răspuns: ”Nu vreau să înaintez niciun termen până când nu vedem publicată în Monitorul Oficial legea, pentru că avem promulgarea de la domnul preşedinte şi aşteptăm”.

Afla mai mult – https://www.news.ro/politic-intern/dragnea-initiativa-de-revizuire-a-constitutiei-pe-tema-definirii-familiei-va-trece-in-regim-de-urgenta-de-senat-si-dupa-promulgare-organizam-referendumul-video-1922404326002018031417997413

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: