Klaus Iohannis: Nu cred că e niciun motiv de grabă în organizarea referendumului pentru familie

Klaus Iohannis: Nu cred că e niciun motiv de grabă în organizarea referendumului pentru familie

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, că nu crede că există un motiv de grabă în organizarea unui referendum pentru redefinirea familiei.

„Luna mai e o lună frumoasă, nu ştiu dacă şi pentru referendum. (…) Nu cred că e niciun motiv de grabă”, a adăugat Iohannis.

Senatul a decis, luni, ca referendumul naţional cu privire la revizuirea Constituţiei să aibă loc în ultima duminică a perioadei de 30 de zile de la data adoptării în Parlament a actului normativ de revizuire a Legii fundamentale, urmând ca data să fie adusă la cunoştinţă publică de către Guvern.

Astfel, forul a respins cererea de reexaminare a preşedintelui Iohannis. Preşedintele Klaus Iohannis a cerut pe 14 martie Parlamentului reexaminarea Legii pentru modificarea şi completarea Legii 3/2000 privind organizarea şi desfăşurarea referendumului.

Senatorii au adoptat Legea pentru modificarea şi completarea art.6 din Legea nr.3/2000 privind organizarea şi desfăşurarea referendumului în forma trimisă la promulgare, cu 82 de voturi „pentru”, 32 „împotrivă” şi două abţineri.

„Cetăţenii sunt chemaţi să îşi exprime voinţa prin vot în cadrul referendumului naţional cu privire la revizuirea Constituţiei în ultima duminică a perioadei de 30 de zile prevăzută în Constituţie, calculată de la data adoptării de către Parlament a proiectului legii constituţionale, Guvernul având obligaţia de a aduce la cunoştinţa publică, de îndată, prin mijloace de comunicare în masă, textul acestuia şi data referendumului”, prevede textul adoptat.

Proiectul a fost adoptat iniţial în Parlament în luna septembrie…. Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/klaus-iohannis-nu-cred-ca-e-niciun-motiv-de-graba-in-organizarea-referendumului-pentru-familie_411785.html#ixzz5B3pbeRWB

Citiți-

9 comentarii (+add yours?)

 1. Trackback: Viorel Iuga – Cine iubeşte naţiunea preţuieşte şi ocroteşte familia. | agnus dei - english + romanian blog
 2. octavpelin
  mart. 29, 2018 @ 03:16:59

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

 3. eliodora
  mart. 29, 2018 @ 15:13:36

  Cum sa ne grabim domnule care ai avut mereu mare graba…la concedii…Deci 3 milioane de cetateni nu fac cat un singur cetatean care ar trebui sa protejeze cetatenii , este obligat chiar. Domnul de mai sus are un zambet controlat; nu unul sincer; sa spui dupa DOI ANI ca nu este graba ste o mare batjocorire a dumnealui fata de cetateni .Apoi mai este si evanghelic…cu numele desigur. Este rusinos sa nu ai coloana; el respecta UE, unde va fi presedinte la anul; si atunci adio referendum; de asta vrea sa amane; este un tip ascuns, nu deschis .

 4. bordancnicu
  mart. 30, 2018 @ 14:50:03

  Dar când a fost nevoie să primească voturi dece nu a spus că nu e nici o grabă?

 5. mike
  mart. 30, 2018 @ 23:46:46

  Ma dau cu capul de pereti Am votat un om care vorbeste cind nu trebuie si tace cind trebuie sa vorbeasca– Cameleonul asta nu are respect pentru cei ce lau ales ca sai reprezinte – se girboveste in fata la doi -ANORMALI- si ia biciul la majoritatea romanilor – – De la mine nema vot pentru tine om de nimic , mincinos cu eticheta de crestin dar in interior om al diavolului– Vom vedea la urmatoarele alegeri citi te vor mai vrea domnule –papusoi– manuit de straini – corupti si fara frica de Dumnezeu

  • rodi
   mart. 31, 2018 @ 12:35:25

   Mike, nu merita atata necaz din parte actiunilor a dlui presedinte. Ca multi politicieni inaintea lui, a fezamagit cumplit, incepand cu inactiunea la cazul fam. Bodnariu. Daca nu a ridicat un deget sa scape 5 copii rapiti, cetateni ai Romaniei, atunci stim ca inima lui nu bate pentru familie. Asteptam sa se termine mandatul si speram ca va veni un altu, dar daca un Evanghelic Luteran ne-a dezamagit asa, atunci pe cine sa mai crezi in viitor?

  • rodi
   mart. 31, 2018 @ 12:55:59

   Mike, nu merita sa iti faci o asa mare durere de cap pentru acest presedinte. Am vazut clar ca nu e pentru familie cand cei cinci copii si cetateni romani ai fam. Bodnariu au fost rapiti si dl presedinte nu a actionat. Trebuie sa ne rugam de acuma ca Dumnezeu sa ridice un alt candida in viitor care sa sprijineasca familia.

 6. eliodora
  apr. 03, 2018 @ 14:07:20

  Asta are ca tata pe diavolul, adica pe dracul; „voi aveti ca tata pe diavolul” le spune Domnul; cum sa nu te neajesti; ca la anul cand Romania va avea presedentia UE, spunea fr Corlateanu ca nu s emai paote face nimic; pai cred, ca va trebui s afim exemple de ascultare de UE; uii au scris ca Iohannis va fi presedintele…deci e limpede.Cei cu parteneriatul civil( adica legiferarea curviei ) nu au facut niciun efort si hopa VOT de urgenta, odata cu Coalitia? Adica, noi luptam pt ei?DEMOCRATIE ?

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

<span>%d</span> blogeri au apreciat: