Jim Caviezel: Am pierdut mulți prieteni de la Hollywood. Interviu cu actorii și regizorul filmului „Pavel, apostolul lui Hristos”

 

Jim Caviezel joacă în rolul lui Luca, care își riscă viața pentru a-l vizita pe Pavel în închisoare.

„Era să îmi pierd viața în urma filmului ”Patimile lui Hristos”. Am fost lovit de fulger și am fost operat pe cord deschis. Am pierdut mulți prieteni de la Hollywood. Aș schimba, oare, direcția? Nu.

În afară de Hristos, Pavel este personajul cel mai important al Noului Testament. Povestea sa apare într-un film, în timp ce lumea creștină intră în săptămâna sfântă. Recent, Efrem a avut posibilitatea să stea de vorbă cu starurile din film și cu regizorul filmului.

Acțiunea filmului „Pavel, apostolul lui Hristos” este plasată pe vremea persecuției creștinilor din Roma, și se axează pe ultimele zile ale lui Pavel în închisoare. James Faulkner joacă în rolul lui Pavel.
Viața lui Pavel este uimitoare în Scriptură. Din persecutor a devenit persecutat. Cât de important a fost acest fapt?
„Extraordinar. Toată povestea este extraordinară. Am fost pregătit să joc partea lui Pavel pentru că am jucat în rolul multor ticăloși. Mai există și ceva sentiment de dragoste în mine, iar această poveste a putut să o trezească. Și așa s-a și întâmplat. Această experiență m-a transformat. Nu poți spune acele cuvinte fără să crezi în ele. Nu poți spune acele cuvinte fără să te transforme. ” a spus actorul James Faulkner.

Jim Caviezel joacă în rolul lui Luca, care își riscă viața pentru a-l vizita pe Pavel în închisoare. Încă ne mai aducem aminte de modul în care ai jucat în „Patimile lui Hristos”, cu toții mai vorbim și în ziua de azi despre asta.
„Nu e vorba neapărat de Luca, ci de povestea potrivită. Eu caut bunul simț. Și acest film a avut bun simț. Nu este un film insistent. Am înțeles că acest film poate influența pe cineva care nu Îl cunoaște pe Dumnezeu, care nu știe nimic despre El.” a spus Jim Caviezel.

Regizorul filmului, Andrew Hyatt a scris și scenariul. Pentru el, povestea lui Pavel este povestea lui.„Am fost departe de biserică timp de șapte ani. Apoi m-am întors în urma unei experiențe asemănătoare cu cea a lui Pavel, genul de întâmplare pe drumul spre Damasc.” a spus regizorul.

E o poveste care i-a impresionat pe mulți de pe platoul de filmare.
„Anul acesta am trecut printr-o perioadă dificilă. Soția mea și-a pierdut fratele. Era să pierdem un foarte bun prieten, care mi-a fost mentor. În fiecare dimineață mergeam să înotăm în ocean. Am jucat în „Patimile lui Hristos”. Apoi nu am mai reușit să primesc rolurile pe care le primisem înainte. Iată un film de succes și oamenii te tratează ca pe un cerșetor de stradă în industria filmului. El a fost o persoană autentică, m-a ajutat să nu mă consider o victimă. A fost foarte dureros când a murit anul trecut. Dar am reușit să scap de durere cu ajutorul acestui rol. Am reușit să înțeleg povestea. E povestea unei relații cu mentorul.” a spus Jim Caviezel.

„Era să îmi pierd viața în urma filmului ”Patimile lui Hristos”. Am fost lovit de fulger și am fost operat pe cord deschis. Am pierdut mulți prieteni de la Hollywood. Aș schimba, oare, direcția? Nu. A fost cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat până acum.” a spus actorul Jim Caviezel.

ENGLISH –

Paul, Apostle of Christ Interview: Jim Caviezel

Vezi video in Limba Romana, mai jus, sub acest video:

Interviu cu actorii și regizorul filmului „Pavel, apostolul lui Hristos”

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: